26 كيلوبايت ماكزيمم سرعتشه؟!براي اي دي اس ال 128 يكم كم نيست؟هم وایرلس می فروشن بهتون اینترنت 128 اشتراکی می دن ولی هیچ موقع کمتر 18 کیلوبایت نمی شه و تا 26 کیلوبایت هم می ره ... آپلودش هم رو 30 کیلو هست ...
26 كيلوبايت ماكزيمم سرعتشه؟!براي اي دي اس ال 128 يكم كم نيست؟هم وایرلس می فروشن بهتون اینترنت 128 اشتراکی می دن ولی هیچ موقع کمتر 18 کیلوبایت نمی شه و تا 26 کیلوبایت هم می ره ... آپلودش هم رو 30 کیلو هست ...
سرعت و کیفیت علاوه بر ISP به به مرکز مخابرات هم بستگی داره.
به نظر من فقط پارس آنلاین.
چون هم کیفیت = سرعت = پشتیبانی و ... همه چی عالیه !
توی این 3 ماه که دارم استفاده می کنم شاید نیم تا 1 ساعت مشکل داشت .
My Love Is ParsOnline
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
من چهار سال هست صبا نت هستم !
سرعتش خیلبی خوبه ! تو این چهار سال هم سر جمع بزنی 3 روز قطع نبودم !
تنها مشکلش مسخره بازی شبهاست ! از ساعت 3 تا 7 سرعت من به بایت میرسه و میره زیر خط فقر !!!!!
سایت ها را به زور باز می کنه ! این مشکل را حل کنند خوب میشه !
سرعت 128
سرعت دانلود 28
سرعت آپلود 20
حجم به شدت میخوره این ماه 100 هزار تومان برای افزایش حجم دادم ! آخر ***ه !
صبانت = *** پهنای باند
آسیاتک = *** پهنای باند .
کثیف تر از اینا وجود نداره ،
دوستم 1 مگ از صبانت داشت که 9 گیگ برای 3 ماه بود ، بعد از 5 روز گفتند پهنای باندت تمام شده . جالب اینه که 3 روز از 5 روز رو اصلا منزل نبوده و کامپیوتر قطع
خودم از آسیاتک داشتم که دیگه سر دم داره در ***ی ،
هر گیگ رو کمتر از 5 روز تمام می شد . من که اصلا دانلود ندارم و فقط Remote-Desktop و SSH میرم . یک لیست هم برام آوردند که در این تاریخ 200 و 500 و 1گیگ دانلود کردید
همش هم دروغ ، در یک ساعت زده بود 500 مگابایت دانلود کردید ، در صورتی که با سرعت موجود این امکان وجود نداشت !!!!!!!!!!!
فعلا شاتل هستیم و شاتل نزدیک به واقعیت هست
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
اصلا نمیشه در مورد این شرکت ها به طور کلی و دقیق نظر داد چون مرکز مخابراتی و شهر و .... و و فاکتور های مختلف رو شامل میشه در کل من با در نظر گرفتم همیه اینا شاتل(!) رو پیشنهاد میکنم ....
AP6
سلام . دوست عزیز به نظر من از اشتراکی نباید انتظار های آن چنانی داشت !
سرعت 128 کیلوبیت که بیشتر مواقع بالای 18 کیلوبایت دانلود می کنه به نظر من عالی هست !
آمارشون هم پنل اختصاصی دارن ! شرکت کویر آی اس پی که الان در اصفهان و جرقویه فعالیت داره خودشون پنل اختصاصی بهتون می دن شما به محض کانکت شدن مثلا یه موزیک 10 مگی دانلود کنید . چک کردم اصلا بالای و پایین نمی زنه !
به هر حال وجدان کاری در هر کاری خوبه !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
اینا وجدان ندارند. من به هرکی میگم صبا هنوز جملم تموم نشده میگه کلاه بردار. یک چیزی هست دیگه
من پیشگامان دارم
تعجب داره والا ! شماها حالتون خوبه ؟! 26 کیلو دانلود روی 128 کمتونه ؟!!!!!!!
در مورد اکانتینگ هم من دیشب کانکت کردم یه فایل 10 مگ دانلود کردم و دیسکانکت کردم (سایتی چیزی هم باز نکردم) اومدم اکانت IBSng رو چک کردم 11.5مگ دانلود و 1مگ آپلود زده بود !
مواظب باشید یه وقت سردیتون نکنه با 128 بعضیهاتون 100 کیلو دارید دانلود میکنید !
اگه اینجوریه نسبت به اونا پیشگامان دیگه نور علی نوره پس !
در ضمن من نمیدونم از نظر قانونی شرکت به شرکت شکایت کنه تاثیری داره ؟ شما چطور با شرکتی که هنوز قراره ثبتش کنی میخوای بری نسبت به کسی شکایت کنی در حالی که شرکت شما هیچ سرویسی نداشته از اونا ؟!
یکی اینا رو برا من روشن کنه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)