نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

موضوع: نداگستر صبا بزرگترین *** اینترنتی،همکاری برای شکایت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Amir.Mansoury آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,422
    تشکر تشکر شده 
    647
    تشکر شده در
    403 پست

پیش فرض پاسخ : نداگستر صبا بزرگترین *** اینترنتی،همکاری برای شکایت

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    سلام
    فکر کنم یکی یوزر شما رو هک کرده بود و با یوزر شما وصل شده بود و از پهنای باند شما استفاده میکرد
    این مورد در تمام ISP ها هست و به نظرم بهترین راهش اینه که بصورت کانکشنی استفاده نکنید و تنظیم PPoed روی مودم باشه و مودم هم هیچ وقت خامون نشه ، چون وقتی شما انلاین هستی کسی نمی تونه به خط شما وصل بشه

نه اینجور نیست. روتر من از طریق ethernet به سیستم من متصل است و تمامی کانفیگ ها را روی خودش ذخیره میکنم. چیزی نیست که کسی بتونه دسترسی داشته باشه.

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    پهنای باندو دقیق محاسبه میکنه. مشکل شما از منطقه ی مخابراتیتونه. مثلاً من و رفیقم با همدیگه 128 گرفتیم. من 130-140 کیلوبایت دانلود داشتم، رفیقم تو یه منطقه ی دیگه با 16-17 !!! شبانه واسه همه 2-3 کیلوبایت داشت، واسه من 100 کیلوبایت.
    من راضی بودم، صبانتم راضی بود، قاضی ناراضی بود. یه کم فضولی کردیم شوتمون کردن بیرون
    پارسال تو پی تی 40-50 نفری شدیم که بریم شکایت و ... !!! آخرش دیدیم نمیشه باهاشون در افتاد، بی خیال شدیم.
    مدیران صبانت کله گندتر از این حرفان که بشه ازشون شکایت کرد. طرح آبونمان 1000 تومنی که تصویب شد با فشار مدیر عامل صبانت بود (البته اجرا نمیشه) !!!

دوست گرامی شما دارید دانلود را میگید. دانلود مقدار مصرفش معلومه. منم که بچه نیستم همینجور بیام توی اینترنت ولگردی بعد ندونم چیکار کردم. مقدار مصرفتم حدودی دستم است. صبا داره ***ی میکنه.
    اگه صبا کله گنده است،منم خیلی کله گنده تر از اونها هستم که ساکت بشینم. شده پول وکیل هم که بدم میدم و محکومشون میکنم. پول من و یا مردم که علف خرس نیست این اقایون کوفت کنند!!!!!

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط sshiran نمایش پست ها
    با سلام

دوست عزیز بذارید یه حقیقت رو بهتون بگم شرکت صبا نت تواین دوسال کلا داره مشتری هاشو تیغ میزنه اول اومد سرویس های ماهانه رو برداشت که کاربر هاشو از دست نده حالا هم که کیفیت افتضاح این شرکت باعث شده که ماه بعد ما هم ADSL مون رو قطع کنیم و از یک شرکت دیگه بگیریم. حالا به چند تا نکته اشاره میکنم که اگه بعضی از دوستان نمیدونن آگاه باشن ( این رو طی 3 سال تجربه از این شرکت بیان میکنم )

*اول کم کردن بیش از اندازه پهنای باند شما یعنی این شرکت طبق سیاستی که داره برای وب گردی و هر لود کردنی به همون مقدار از پهنای باند شما کم میکنه یعنی اگه یک صفحه 50kb لود کنید به همون مقدار کم مکنه اگه رفرش بزنید بازم به این صورت در حالی که ISP دیگه اینجوری نیستن.
    *دوم عدم پاسخگوی مناسب پشتیبانی شون هست که وقتی مشکلی دارید یک جواب درست حسابی و قانع کننده نمیدن .
    * سوم افت شدید سرعت و میزان قطعی بیش از اندازه اون در ماه های اخیر
    * و گزینه اخر اینکه اگه کسی یوزر و پسورد شما رو داشته باشه میتونه راحت بدون اطلاع شما و همزمان با خود شما استفاده کنه . در حالی که در isp های دیگه با یک یوزر همزمان نمیتونن دونفر کار کنن یا یوزر شما رو هم داشته باشن بازم نمیتونن استفاده کنن.

حالا اگه قصد شکایت و پیگیری رو دارید و پا پس نمیکشید ازتون حمایت میکنیم تا شاید بتونیم تذکر و اخطاری داده باشیم به این شرکت .

بله.من قصد شکایت و پیگری دارم. این موضوع را هم گسترش میدم برای تمام کاربرای اینترنتی ایران. اصلا هم پس نمیکشم. آخر این ماه هم میرم تهران و از اونجا اقدام میکنم برای آماده سازی پرونده. اگر لازم باشه از طریق حقوقی و به نام شرکتم اقدام میکنم. اگر هم لازم دیدم وکیل هم میگیرم. فقط باید حداقل 50 تا 100 نفر بشیم که اگر نیاز به احظار بود،بتونبم هممون اونجا باشیم. من توی این قضیه اصلا کوتاه نمیام. اگر یک سال 2 مگابایت نامحدود هم بدن کوتاه نمیام. بالاخره یکی باید جرقه حمایت از حقوق مصرف کننده را بزنه.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir.Mansoury نمایش پست ها
    نه اینجور نیست. روتر من از طریق ethernet به سیستم من متصل است و تمامی کانفیگ ها را روی خودش ذخیره میکنم. چیزی نیست که کسی بتونه دسترسی داشته باشه.

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

دوست گرامی شما دارید دانلود را میگید. دانلود مقدار مصرفش معلومه. منم که بچه نیستم همینجور بیام توی اینترنت ولگردی بعد ندونم چیکار کردم. مقدار مصرفتم حدودی دستم است. صبا داره ***ی میکنه.
    اگه صبا کله گنده است،منم خیلی کله گنده تر از اونها هستم که ساکت بشینم. شده پول وکیل هم که بدم میدم و محکومشون میکنم. پول من و یا مردم که علف خرس نیست این اقایون کوفت کنند!!!!!

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

بله.من قصد شکایت و پیگری دارم. این موضوع را هم گسترش میدم برای تمام کاربرای اینترنتی ایران. اصلا هم پس نمیکشم. آخر این ماه هم میرم تهران و از اونجا اقدام میکنم برای آماده سازی پرونده. اگر لازم باشه از طریق حقوقی و به نام شرکتم اقدام میکنم. اگر هم لازم دیدم وکیل هم میگیرم. فقط باید حداقل 50 تا 100 نفر بشیم که اگر نیاز به احظار بود،بتونبم هممون اونجا باشیم. من توی این قضیه اصلا کوتاه نمیام. اگر یک سال 2 مگابایت نامحدود هم بدن کوتاه نمیام. بالاخره یکی باید جرقه حمایت از حقوق مصرف کننده را بزنه.
    داداش ایشا ا... موفق باشید ولی اینطور که من شنیدم مدیران اصلی این شرکت از نزدیگان بیت هستند. طرف هر کی میری برو طرف بیت اصلا!

3. تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید

عضو انجمن Kambiz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    329
    تشکر تشکر شده 
    481
    تشکر شده در
    334 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    سلام
    فکر کنم یکی یوزر شما رو هک کرده بود و با یوزر شما وصل شده بود و از پهنای باند شما استفاده میکرد
    این مورد در تمام ISP ها هست و به نظرم بهترین راهش اینه که بصورت کانکشنی استفاده نکنید و تنظیم PPoed روی مودم باشه و مودم هم هیچ وقت خامون نشه ، چون وقتی شما انلاین هستی کسی نمی تونه به خط شما وصل بشه
    البته اونم امنیتش رو حالت دیفالت پاینه
    مثلا من الان چند ماه تو اندیشه (aski) دارم اکانت هک می کنم از همین طریق البته دان مک آدرس میدن و بزودی جلوی این کارم می گیرن
    راستی اندیشه از همه این آی اس پی های چرت و پرت که می گین بهتره هم قیمت هم کیفیت
    موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
    ((جان ماکسول))

5. تعداد تشکر ها ازKambiz به دلیل پست مفید

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Kambiz نمایش پست ها
    البته اونم امنیتش رو حالت دیفالت پاینه
    مثلا من الان چند ماه تو اندیشه (aski) دارم اکانت هک می کنم از همین طریق البته دان مک آدرس میدن و بزودی جلوی این کارم می گیرن
    راستی اندیشه از همه این آی اس پی های چرت و پرت که می گین بهتره هم قیمت هم کیفیت

خب هیچ چیزی دیفالتش خوب نیست و باید نسبت به اون چیزی که ادم می خواد تنظیم بشه

داشتیم پری شب با محمد بچه ها در خصوص سرعت دانلود صحبت م یکردیم
    من به نظر دوستان کسی که 512 داره و روی 230 و 240 دانلود بزنه خوب هست یا معمولی و یا بد ؟
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

7. تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)