نوشته اصلی توسط hosseinfm سلام دوستان من یه پنل ثبت دامنه برای خودم میخواستم که هم ارزون و هم راحت تموم بشه واسم از کجا باید تهیه کنم؟ منظورم از کدوم سایت خارجیه؟> سایت ایرانی نمیخوام رسیلرو خوبه برای شما و مدارم میخواد برای وریفای کردن و این که خزید به صورت دلاری هم هست ! در صورت درخواست میتونم اکانت نمایندگی از ریسلرو بهتون ارایه بدم که نیاز به پرداخت دلاری برای شارژ نیست و میتونید ریالی شارژ کنید باز هم تصمیم گیرنده اصلی شما هستین پیروز باشید
Telegram : @IR_SOheil #Tel : 09302547008 # www.Pidani.me# واگذاری سیستم
hosseinfm
نوشته اصلی توسط sor رسیلرو خوبه برای شما و مدارم میخواد برای وریفای کردن و این که خزید به صورت دلاری هم هست ! در صورت درخواست میتونم اکانت نمایندگی از ریسلرو بهتون ارایه بدم که نیاز به پرداخت دلاری برای شارژ نیست و میتونید ریالی شارژ کنید باز هم تصمیم گیرنده اصلی شما هستین پیروز باشید نوشته اصلی توسط ali.1998 http://resello.com پیشنهاد میشه... هر چقدر بیشتر شارژ کنید نرخ ثبت دامنه ارزونتر میشه... دوستان این ریسلو که قیمت های دومین هاش بالاست!!! دوستان چرا اینو پیشنهاد می کنن!!
ویرایش توسط hosseinfm : September 21st, 2014 در ساعت 21:28
نوشته اصلی توسط hosseinfm دوستان این ریسلو که قیمت هاشی دومین هاش بالاست!!! دوستان چرا اینو پیشنهاد می کنن!! با ایران مشکلی نداره, بخاطر همین اکثر کاربران ایرانی ازش استفاده میکنن.
.:: نئو تم ::. Email: info@neotheme.ir | T Channel: @NeoTheme | T ID: @Ali_Mombeini | insta: @neotheme.ir
نوشته اصلی توسط ali.1998 با ایران مشکلی نداره, بخاطر همین اکثر کاربران ایرانی ازش استفاده میکنن. خب قیمت هاش بالاست جای دیگه ای با قیمت خوب نیست؟
نوشته اصلی توسط hosseinfm خب قیمت هاش بالاست جای دیگه ای با قیمت خوب نیست؟ با سلام بنده با قیمت مناسب میتونم بهتون بدم در صورت درخواست در تماس باشید پیروز باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن