ممنون از پاسختون
- دامین بین الملی است
- مورد ۳ هم منظورم اینه که آیا در صورتی که ریسلر دامین رو برای خودش برداره، آیا می شه اقدامی کرد از طریق ایمیلی که ثبت شده یا خیر؟
ممنون از پاسختون
- دامین بین الملی است
- مورد ۳ هم منظورم اینه که آیا در صورتی که ریسلر دامین رو برای خودش برداره، آیا می شه اقدامی کرد از طریق ایمیلی که ثبت شده یا خیر؟
طبق گفته ام اگه مورد سیاسی و خلاصه مشکوک باشه که پلیس هر کشوری میتونه اقدام کنه چ ایران چ امریکا و چه کشور های دیگه ...
اگه ریسلر دامین رو برای خودش برداره فرضا برای مثال بزاریم شما از بنده دامین رو خریداری کردید بنده برداشتم واس خودم شما اگر مدارک و مستندات لازمه رو داشته باشید که در فلان تاریخ فلان مبلغ واریز شده به شماره تراکنش فلان شاید بشه کاری کرده و 50/50 هستش
ولی بنده تا حالا ندیدم کسی دامین رو برای خودش برداره { منظورم شرکت های بزرگ هستش مثل ریسلرکلاب یا ریسلو }
باز هم ممنون
دلیل ندادن مشخصات صحیح تخلف نیست، بلکه فقط یه نقطه نظر امنیتی بود
منظور از ریسلر هم شرکتهای ایرانی ثبت دامین و نمایندگی ها هستن نه شرکت های اصلی ثبت کننده که شما فرمودین.
دوست عزیز سایت های بزرگی مثل mihanwebhost.com Or abtinweb.com امکان نداره دامین شمارو برداره !
حتی اگه الکسا دامین شما زیر 100 ایران باشه !
من چندسالی هست با این سایت ها کار میکنم.از همین سایت ها خرید کنید.
کاربرانی که ریسلر دارن و یه تاپیک ایجاد میشه 300 تا آفر میدن ( به اینا اعتماد نکنید ) خیلیهاشون 2 روز دیگه سایتشون نیست.
البطه به دوستان بر نخوره . ( از کاربرانی که شماره ثبت شرکت یا شماره تلفن شرکت یا نماد اعتماد دارن هم میتونید خرید کنید )
موفق باشید
ویرایش توسط lvloh3en : September 20th, 2014 در ساعت 04:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)