نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: تفاوت هاست های سرور ایران با سرور های خارج از کشور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

اگر واقع بین باشیم پورت 100 مگ برای 20 میلیون هیت در ساعت هم زیاده. پس برای من که نرم افزار تحت وب کار می کنم پورت 100 مگ از سرم هم زیاده.

در مورد 150 دلار اگر به موقعیت جغرافیایی و نقشش در بهینه سازی موتور جستجو دقت کنیم خیلی نباید سراغ هاست ها و سرور های اروپایی بریم. عموماً سرور های خوب زیر 150 دلار اروپایی هستند و این قیمت پایین اونها بیشتر مربوط میشه به بازار رقابت با آمریکا و همینطور بازار محدوده و منطقه خودشون.

من الان هم ایران سرور دارم هم آمریکا. اگر مشتری بیرون از ایران نداشتم به قطع سرور امریکا رو کنسل می کردم. چون هم قیمتش گرون تره و هم کارکردن باهاش به دلیل کندی سرعت در ایران سخت تره.

در نهایت با تجربه بالای 10 سال در زمینه هاستینگ ، سرور داخل ایران رو ترجیح میدم. مطمئن هستم با سیاست های درست دولت فعلی اتفاقات خوبی تو راه هستش که وضع رو بهتر می کنه.

پایدار باشید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

پیش فرض پاسخ : تفاوت هاست های سرور ایران با سرور های خارج از کشور

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    اگر واقع بین باشیم پورت 100 مگ برای 20 میلیون هیت در ساعت هم زیاده. پس برای من که نرم افزار تحت وب کار می کنم پورت 100 مگ از سرم هم زیاده.

در مورد 150 دلار اگر به موقعیت جغرافیایی و نقشش در بهینه سازی موتور جستجو دقت کنیم خیلی نباید سراغ هاست ها و سرور های اروپایی بریم. عموماً سرور های خوب زیر 150 دلار اروپایی هستند و این قیمت پایین اونها بیشتر مربوط میشه به بازار رقابت با آمریکا و همینطور بازار محدوده و منطقه خودشون.

من الان هم ایران سرور دارم هم آمریکا. اگر مشتری بیرون از ایران نداشتم به قطع سرور امریکا رو کنسل می کردم. چون هم قیمتش گرون تره و هم کارکردن باهاش به دلیل کندی سرعت در ایران سخت تره.

در نهایت با تجربه بالای 10 سال در زمینه هاستینگ ، سرور داخل ایران رو ترجیح میدم. مطمئن هستم با سیاست های درست دولت فعلی اتفاقات خوبی تو راه هستش که وضع رو بهتر می کنه.

پایدار باشید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    درسته ولی من به نظر شما یک سرو با رم 8 گیگ بگیرم که ماهانه 150 دلار هزینه داره بنابراین باید هر گیگ رم رو چند به مشتری بدم تا سود کنم من از این نظر گفتم که گرونه ولی شما هم درست بگید به دلیل این که سرعت لود سایت رو میاره پایین برای سئو خیلی خوب هست.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)