-
June 13th, 2014, 18:33
عضو انجمن
تفاوت هاست های سرور ایران با سرور های خارج از کشور
در این مقاله به مزایا و معایب سرور های داخل ایران و خارج از کشور میپردازیم
- سرور های خارجی
مزایا
- سرعت بالای پورت و کیفیت بالای Network دیتاسنتر از نظر فنی
- استفاده از امکانات و سرویس ها بین المللی بدون نگرانی از تحریم ها
- Uptime بالا و استفاده از جدیترین تکنولوژی های نگهداری سرور
- پشتیبانی فنی با دانش نوین روز
- مناسب برای سایت هایی که نیاز به پورت قوی جهت ارائه خدمات با کیفیت دانلود و آپلود دارند.
- قیمت های مناسب با کیفیت بالا نسبت به مشابه ایرانی
معایب
- امکان خطر تحریم ( لازم به ذکر است ****** با توجه به اینکه یک شرکت بین المللی می باشد این ریسک را تا سطح قابل قبولی کاهش داده است )
- در صورت اختلالات اینترنتی ایران ممکن است سایت ها با سرعت پایین مشاهده شوند یا کلا سایت ها دیده نشود.
- سرورهای ایران
مزایا
- بازشدن سایت در صورت وجود اختلالات اینترنتی
- امنیت در رابطه با هر گونه تحریمات خارجی
- لود بهتر سایت های معمولی به جهت داخلی بودن بستر اینترنتی سرور ها
معایب
- امکان استفاده از خدمات سرویس های بین المللی به دلایل تحریم های خارجی ( ****** سعی نموده با تکیه بر دانش نوین بعضی از این سرویس ها را با کیفیت اصلی خود برای کاربران فراهم آورد مانند هاست های لینوکس ایران که با سی پنل نسخه اصلی به همراه وب سرور قدرتمند لایت اسپید مانند سرور های خارج از کشور ارائه دهد )
- به دلیل محدودیت های نگهداری و پهنای باند قیمت این سرویس ها نسبت به مشابه خارجی گرانتر می باشد
- محدودیت در پهنای باند پورت ها نسبت به مشابه خارجی
-
تعداد تشکر ها ازsina به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2014 18:33
# ADS
-
June 13th, 2014, 20:45
پاسخ : تفاوت هاست های سرور ایران با سرور های خارج از کشور
-
-
June 13th, 2014, 20:47
عضو انجمن
مهم ترین معایب برای سرور های داخل کشور گرانی پهنای باند است،
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2014, 17:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
مهم ترین معایب برای سرور های داخل کشور گرانی پهنای باند است،
شاید
-
تعداد تشکر ها از sina به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2014, 19:22
ناپایداری شبکه هم یکی از معایب سرور داخلیه
-
-
September 18th, 2014, 21:55
عضو انجمن
سلام.
خیلی موافق نیستم. نگهداری سرور جهت ارائه خدمات وب هاستینگ و سرویس وب در ایران هم ارزون تره و هم میتونه کیفیت خوبی داشته باشه. ارزون تر بودنش بخواطر اینه که شما اگر خودتون سرور داشته باشید و در یک مرکز داده خوب کولو کنید، با ماهی 300 هزار تومان یعنی چیزی حدود 100 دلار در ماه سرویس خوب و سریعی هم برای داخل ایران و هم خارج از ایران راه اندازی کنید. الان ما تونستیم سایت هامون رو با تاخیر 600 تا 800 میلی ثانیه به گوگل برسونیم. درسته یه چیزی حدود 300 میلی ثانیه با سرورهای آمریکا ی ما اختلاف داره اما کاملاً قابل چشم پوشیه.
اگر سرور نداشته باشید، اجاره یک سرور متوسط خوب در ایران حدوداً ماهیانه 500 تا 700 هزار تومان هزینه داره. یعنی حدود 170 تا 200 دلار. این همون هزینه یک سرور متوسط خوب در یک مرکز داده متوسط و رو به خوب آمریکا هستش.
تنها ماجرای هاست های دانلود می مونه که اگر سرویس گیرنده نهایی در ایران باشه بازم با ارائه سرویس روی بستر اینترانت قابل قبوله.
پیروز باشید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
-
September 18th, 2014, 22:22

نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام.
خیلی موافق نیستم. نگهداری سرور جهت ارائه خدمات وب هاستینگ و سرویس وب در ایران هم ارزون تره و هم میتونه کیفیت خوبی داشته باشه. ارزون تر بودنش بخواطر اینه که شما اگر خودتون سرور داشته باشید و در یک مرکز داده خوب کولو کنید، با ماهی 300 هزار تومان یعنی چیزی حدود 100 دلار در ماه سرویس خوب و سریعی هم برای داخل ایران و هم خارج از ایران راه اندازی کنید. الان ما تونستیم سایت هامون رو با تاخیر 600 تا 800 میلی ثانیه به گوگل برسونیم. درسته یه چیزی حدود 300 میلی ثانیه با سرورهای آمریکا ی ما اختلاف داره اما کاملاً قابل چشم پوشیه.
اگر سرور نداشته باشید، اجاره یک سرور متوسط خوب در ایران حدوداً ماهیانه 500 تا 700 هزار تومان هزینه داره. یعنی حدود 170 تا 200 دلار. این همون هزینه یک سرور متوسط خوب در یک مرکز داده متوسط و رو به خوب آمریکا هستش.
تنها ماجرای هاست های دانلود می مونه که اگر سرویس گیرنده نهایی در ایران باشه بازم با ارائه سرویس روی بستر اینترانت قابل قبوله.
پیروز باشید
با حرفتون موافقم.
ولی با این هزینه در خارج چندین ترابایت پهنای باند باپورت یک گیگ داده میشه.
ولی در ایران با این هزینه فوق فوقش یک ترابایت با پورت ۱۰۰ داده میشه.
-
-
September 19th, 2014, 00:36
عضو انجمن
وقتی شبکه داخلی ایران ناپایدار باشه یعنی کل ارتباط مشکل پیدا کرده اون وقت سرور خارجی هم باز نمیشه 

نوشته اصلی توسط
#elahe#
ناپایداری شبکه هم یکی از معایب سرور داخلیه
- - - Updated - - -
تو شبکه مهمترین مسئله جهت افزایش کیفیت ارتباط و امنیت کم کردن فاصله یوزر تا سرویس دهنده هست که در کل دنیا سعی شده این مسئله رعایت بشه سرور خارجی هرچه قدر هم مزایا داشته باشه درنهایت به درد لود سایت نمیخوره مگر برای کارهای سنگین مثل هاست دانلود و... که قیمت پهنای باند ارزون مدنظر هست ولی برای یک سایت که دردسترس بودن براش مهم باشه 100 درصد سرور ایران بهتره چون کاربران شبکه ملی اطلاعات(اینترانت کشوری) هم میتونند اون سایت ببیند یعنی مدیر سایت کاربرانشو از دست نمیده از نظر کیفیت سرور و.... قابل بحث کردن نیست چون شما میتونید همون قطعات در ایران تهیه کنید در خارج هم تهیه کنید و.... در کل نتیجه گیری نظر شخصی بنده: سرور ایران خیلی بهتر از خارج هست
-
-
September 19th, 2014, 00:40
عضو انجمن
من میخواستم که یه سرور بگیرم از یکی از دوستان با رم 8 گیگ دیتاسنتر فکر کنم که پارس آنلاین بود قیمت تمام شده بدون آیپی ها 150 دلار بود. این الان خیلی ارزونه ؟
-
-
September 19th, 2014, 01:16
عضو انجمن
اگر واقع بین باشیم پورت 100 مگ برای 20 میلیون هیت در ساعت هم زیاده. پس برای من که نرم افزار تحت وب کار می کنم پورت 100 مگ از سرم هم زیاده.
در مورد 150 دلار اگر به موقعیت جغرافیایی و نقشش در بهینه سازی موتور جستجو دقت کنیم خیلی نباید سراغ هاست ها و سرور های اروپایی بریم. عموماً سرور های خوب زیر 150 دلار اروپایی هستند و این قیمت پایین اونها بیشتر مربوط میشه به بازار رقابت با آمریکا و همینطور بازار محدوده و منطقه خودشون.
من الان هم ایران سرور دارم هم آمریکا. اگر مشتری بیرون از ایران نداشتم به قطع سرور امریکا رو کنسل می کردم. چون هم قیمتش گرون تره و هم کارکردن باهاش به دلیل کندی سرعت در ایران سخت تره.
در نهایت با تجربه بالای 10 سال در زمینه هاستینگ ، سرور داخل ایران رو ترجیح میدم. مطمئن هستم با سیاست های درست دولت فعلی اتفاقات خوبی تو راه هستش که وضع رو بهتر می کنه.
پایدار باشید
-