-
September 18th, 2014, 01:52
عضو جدید
پاسخ : درخواست راه کار اتصال به اینترنت !
با سلام
توضیح ندادید دانلود ها دقیقا چی هستند ؟ اگر فیلم یا موزیک باشن روی دانلود آفلاین با خرید اکانت میتوانید دانلود هدفمند داشته باشید
در کل هم سرویس آرت شاتل را بگیرید که ترافیک نامحدود است چون هزینش به نسبت مصرف شما پایینتر خواهد بود
فقط موقع دریافت سرویس اتمام حجت کنید که ماهیانه این مقدار دانلود دارید که فردا سرویس شما را بر اساس قانون مصرف منصفانه قطع نکنن
با احترام
-
تعداد تشکر ها از mohsen1aria به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2014 01:52
# ADS
-
September 18th, 2014, 02:08

نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
با سلام
توضیح ندادید دانلود ها دقیقا چی هستند ؟ اگر فیلم یا موزیک باشن روی دانلود آفلاین با خرید اکانت میتوانید دانلود هدفمند داشته باشید
در کل هم سرویس آرت شاتل را بگیرید که ترافیک نامحدود است چون هزینش به نسبت مصرف شما پایینتر خواهد بود
فقط موقع دریافت سرویس اتمام حجت کنید که ماهیانه این مقدار دانلود دارید که فردا سرویس شما را بر اساس قانون مصرف منصفانه قطع نکنن
با احترام
تو صفحه قبل گفتم ...
دانلو داصلی فیلم و بازی و dlc هست (بازی هاس کنسول و غیره )
صحبت کردم میگن سرویس خودکار هست و با دانلود زیاد سرعت رو محدود میکنه ...
به من میگن باید 2 مگ نامحدود یعنی art8 رو بگیرم که بتونم حداقل 260 گیگ دانلود کنم که قیمتش اصلا به صرفه نیست ! 400 هزار تومان ماهانه !!
برای هیمن دنبال یه راهکار هستم بدون مشکل بتونم با هزینه پایین تر حجم بیشتری دانلود کنم ...
فقط ماهانه نزدیک به 40 گیگ با خود ps4 دانلود دارم !!!
-
-
September 18th, 2014, 02:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تو صفحه قبل گفتم ...
دانلو داصلی فیلم و بازی و dlc هست (بازی هاس کنسول و غیره )
صحبت کردم میگن سرویس خودکار هست و با دانلود زیاد سرعت رو محدود میکنه ...
به من میگن باید 2 مگ نامحدود یعنی art8 رو بگیرم که بتونم حداقل 260 گیگ دانلود کنم که قیمتش اصلا به صرفه نیست ! 400 هزار تومان ماهانه !!
برای هیمن دنبال یه راهکار هستم بدون مشکل بتونم با هزینه پایین تر حجم بیشتری دانلود کنم ...
فقط ماهانه نزدیک به 40 گیگ با خود ps4 دانلود دارم !!!
دوست عزیز شما گفتید 250 گیگ دانلود دارید 250 رو ضرب در 2500 کنید ! میشه 625 پس 400 به صرفه تره
در مورد اینکه سرویس خودکار هست و .... حرف نامربوط زدن به صورت دستی محدود میکنن
-
-
September 18th, 2014, 02:19

نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
دوست عزیز شما گفتید 250 گیگ دانلود دارید 250 رو ضرب در 2500 کنید ! میشه 625 پس 400 به صرفه تره
در مورد اینکه سرویس خودکار هست و .... حرف نامربوط زدن به صورت دستی محدود میکنن
درسته عزیز اینگونه حساب کنید میصرفه اما خوب از اون طرف من هرچی در میارم تیو نت باید یه مقدرای هم بزارم روش تا پول نت بدم !
چون فایل ها رو شخصی استفاده میکنم و برای خودم جم میکنم باری هیم نیه مقدار برام گرونه ....
-
-
September 18th, 2014, 13:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
درسته عزیز اینگونه حساب کنید میصرفه اما خوب از اون طرف من هرچی در میارم تیو نت باید یه مقدرای هم بزارم روش تا پول نت بدم !
چون فایل ها رو شخصی استفاده میکنم و برای خودم جم میکنم باری هیم نیه مقدار برام گرونه ....
خوب میتونید از همون راهکار دانلود آفلاین با خرید اکانت استفاده کنید
-
-
September 18th, 2014, 13:10

نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
خوب میتونید از همون راهکار دانلود آفلاین با خرید اکانت استفاده کنید
ممکنه دربارش بیشتر بگید ؟
یعنی من هر فایلی رو میخوام دانلود کنم با adsl پیداش کنم بد توی idm به صف دانلود بفرستم بد adsl رو قطع کنم و با هامواره بزنم دانلود های idm آغاز بشه ؟
چه تجهیزاتی نیاز داره ؟
قیمت تجهیزات ؟
خودم هم میتونم تجیزات رو وصل کنم ؟
هزینه اکانت چقدر هست ؟
با تشکر ازشما
-
-
September 18th, 2014, 14:04
عضو جدید
این تکنولوژی فوق العاده پیشرفته هست و من ترجیح میدم خیلی راجبش نظر ندم
کسی رو پیدا کنید که در این کار خبره باشه تا بتونه براتون راهش بندازه
معمولا این سرویس به اینترنت ماهواره ای معروف است ولی دقت کنید که شما یک طرفه نیاز دارید یعنی رسیو
حواستون باشه 2 طرفه این سرویس جرم محسوب میشه و اصلا دنبالش نرید
یک طرفه رو کسی که حرفه ای باشه میتونه با adsl شما ست کنه تا بتونید به وسیله مودم خودتون سند کنید و آفلاین رسیو کنید
-
-
September 19th, 2014, 03:02
عضو انجمن
درخواست راه کار اتصال به اینترنت !
-