-
September 17th, 2014, 11:08
پاسخ : کدام سایت برای تبلیغات هاستینگ مناسب هست؟
نظر شخصی بنده هستش که تبلیغ ماهانه دادن در یک یا دو سایت اصلا کار معقولی نمیباشد
چون مثلا دو ماه تبلیغ میدید بعد دو ماه نهایت برای شما دو مشتری میاد که فکر نکنم بودجه کافی داشته باشید برای تبلیغ در سایت های دیگر
نظر بنده این هست که بر حسب تجربه خودم ودیگر دوستان در این انجمن به دست امده که تبلیغ بنری برای شرکت هایی که معروف هستند و برای معرفی سرویس های جدید اقدام میکنند
مثل پارس پک یا پویاسازان که یکی سرویس ابری ارایه میدهد و دومی دامین با پسوند های جدید ارایه میدهند
بهتر هست بودجه تبلیغاتی خودتون رو برای چندین ماه نگه دارید یا درصد کمی از اون رو برای تست استفاده کنید مثلا در سایت راست کلیک
و بعد از چند ماه که بودجتون بیشتر شد در سایت های بزرگ تبلیغات بدید که بازدهی بیشتری داشته باشد
موفق باشید
-
-
September 17th, 2014 11:08
# ADS
-
September 17th, 2014, 11:12
-
-
September 17th, 2014, 15:12

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
نظر شخصی بنده هستش که تبلیغ ماهانه دادن در یک یا دو سایت اصلا کار معقولی نمیباشد
چون مثلا دو ماه تبلیغ میدید بعد دو ماه نهایت برای شما دو مشتری میاد که فکر نکنم بودجه کافی داشته باشید برای تبلیغ در سایت های دیگر
نظر بنده این هست که بر حسب تجربه خودم ودیگر دوستان در این انجمن به دست امده که تبلیغ بنری برای شرکت هایی که معروف هستند و برای معرفی سرویس های جدید اقدام میکنند
مثل پارس پک یا پویاسازان که یکی سرویس ابری ارایه میدهد و دومی دامین با پسوند های جدید ارایه میدهند
بهتر هست بودجه تبلیغاتی خودتون رو برای چندین ماه نگه دارید یا درصد کمی از اون رو برای تست استفاده کنید مثلا در سایت راست کلیک
و بعد از چند ماه که بودجتون بیشتر شد در سایت های بزرگ تبلیغات بدید که بازدهی بیشتری داشته باشد
موفق باشید
این راست کلیک چی داره من موندم؟
خوب تبلیغ کلیکی بخوام به فیسنما یا اس موزیک میدم که قیمت مناسبی دارند
-
-
September 17th, 2014, 15:37
دوست عزیز من مثال زدم
شما در فیسنما میخواهید تبلیغ متنی بدید ؟
که همه کاربراش برای کسب درآمد و امتیاز روی تبلیغ ها کلیک میکنند ؟
شما از سیستم شبکه تبلیغات - تبلیغات اینترنتی و تبلیغات کلیکی هم میتونید استفاده کنید
که البته در بودجه های تبلیغی بالا بازدهی دارد
باز هم تاکید میکنم با یک یا دو ماه تبلیغ زدن در سایت اسکریپت نمیتوانید ادامه دهید هاستینگ رو باید برنامه تبلیغی بلند مدت داشته باشید
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوست عزیز من مثال زدم
شما در فیسنما میخواهید تبلیغ متنی بدید ؟
که همه کاربراش برای کسب درآمد و امتیاز روی تبلیغ ها کلیک میکنند ؟
شما از سیستم http://anetwork.ir/ هم میتونید استفاده کنید
که البته در بودجه های تبلیغی بالا بازدهی دارد
باز هم تاکید میکنم با یک یا دو ماه تبلیغ زدن در سایت اسکریپت نمیتوانید ادامه دهید هاستینگ رو باید برنامه تبلیغی بلند مدت داشته باشید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از mehdi.gh به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2014, 19:53
عضو انجمن
فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ (فراویر) - ثبت 367735
دفتر : ۰۲۱۲۸۴۲۵۱۷۷ -تماس فوری + واتس آپ : 09124356285
-
-
September 17th, 2014, 22:29

نوشته اصلی توسط
seecurity
الکسا این سایت از هاستینگ من بدتره!!!
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2014, 22:42

نوشته اصلی توسط
hostorder
این راست کلیک چی داره من موندم؟
خوب تبلیغ کلیکی بخوام به فیسنما یا اس موزیک میدم که قیمت مناسبی دارند
راست کليک نمايش دهنده هایی داره که شما اگر بخوای تو هر کدوم تبليغ هاستينگتون رو کنيد بايد حداقل 7 8 مليون تومان خرج کنيد
-