با سلام
پ.خ شد خدمتتون
با سلام
پ.خ شد خدمتتون
[QUOTE=tatnet;1176482]دوستان گرامی
لطفا تعرفه ارسال دلیور بیس رو بفرمایید . چرا حاشیه میرید. من خطی میخوام که فقط رسیده به گوشی رو که دلیور میشه رو از اعتبارم کم کنه . جسارتا همه دارین تعرفه سند بیس میدید. عذر خواهی میکنم ولی لازم هست که دلیور بیس رو توضیح بدم؟
سلام
تعرفه خطوطتون رو دیدم. تعرفتون خوبه فقط مشکل اینجاست که خطوط شما نیاز به تمدید سالیانه داره که با توجه به غیمت بالای خطوط مقرون به صرفه نیست.
- - - Updated - - -
بسیار ممنون
تعرفتون با احتساب مالیات میشه 90 که خیلی بالاست.
ضمنا من توی سایتتون قیمت خطوط 8 رقمی رو پیدا نکردم! و اینکه خطوط سالیانه است یا نامحدود . پنل و اینها...
اگه هست لینک لطفا بدید
- - - Updated - - -
قیمت خطوط و شرایط خط و پنل و اینها رو نفرمودید.
- - - Updated - - -
من هنوز یه تعرفه و شماره مناسب پیدا نکردم
- - - Updated - - -
سلام
یکی از دوستان این متن رو داده ، تا چه حدی درسته؟
نوشته اصلی توسط ......
به هر یک از کاربران 10 خط عمومی رند جهت ارسال پیامک ارائه خواهد گردد .
(خطوط عمومی خطوطی هستند که فقط جهت ارسال استفاده شده و به صورت اشتراکی در اختیار کلیه کاربران قرار میگرد. )
برای هر یک از کاربران شماره اختصاصی رایگان جهت ارسال و دریافت به نام خودشان خریداری خواهد شد بنابراین پس از فعالسازی حساب ارسال کپی کارت ملی الزامی است.
تعرفه پنل ها به صورت ثابت (حتی یک پیامک)
هیچ محدودیتی از نظر تعداد ارسال پیامک در سامانه وجود ندارد
قابلیت ارائه Delivery دقیق در سامانه وجود دارد .
هزینه پیامک های ارسال نشده به حساب کاربری بازگردانده خواهد شد .
برای دریافت پیامک هیچ هزینه ای اخذ نخواهد شد
* 8% مالیات بر ارزش افزوده برای تعرفه های ارسال پیامک اضافه میگردد.
** بازگشت اعتبار در صورتیکه شماره مخاطب جزء بلک لیست مخابراتی باشد؛ اتفاق میفتد.
- پنل فکس
- پنل تلفن گویا
- انواع افزونه ها و ماژول های پیام کوتاه
- استعلام و خرید آنلاین پیام کوتاه
- ارسال از طریق خط تلفن ثابت اختصاصی کاربر (021) و ارسال پیامک به شماره های مسدود شده
- استفاده از انواع وب سرویس ها و بانک های شماره موبایل اصناف
73 0 0 0 0 تعرفه دریافت پیامک (ریال) : 74 76 84 93 تعرفه ارسال پیامک اپراتور 5000 75 77 85 94 تعرفه ارسال پیامک اپراتور 2000 75 77 85 94 تعرفه ارسال پیامک اپراتور 2000400 75 77 85 94 تعرفه ارسال پیامک اپراتور 100070 77 79 87 97 تعرفه ارسال پیامک اپراتور 1000 84 86 95 105 تعرفه ارسال پیامک اپراتور 3000 84 86 95 105 تعرفه ارسال پیامک دکل BTS ایرانسل 90 92 102 113 تعرفه ارسال پیامک اپراتور 021 (خط ثابت)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)