نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: سیستم تاید هویت کاربران ایرانی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

پیش فرض پاسخ : سیستم تاید هویت کاربران ایرانی

سلام
    تراکنش مالی بهترین گزینه برای روزهایی هست که کار به مقامات قضایی برسه چون در حساب مبدا همه مشخصات مورد نیاز ما در بانک افتتاح کننده حساب موجود هست و با نامه از پلیس قضایی خیلی راحت تحویل دادسرا میشه!
    بنابر این تایید هویت هنگام خرید تاثیر زیادی ندارد و فقط یک عامل بازدارنده مقطعی هست.
    موفق باشید.
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

2. تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
    سلام
    تراکنش مالی بهترین گزینه برای روزهایی هست که کار به مقامات قضایی برسه چون در حساب مبدا همه مشخصات مورد نیاز ما در بانک افتتاح کننده حساب موجود هست و با نامه از پلیس قضایی خیلی راحت تحویل دادسرا میشه!
    بنابر این تایید هویت هنگام خرید تاثیر زیادی ندارد و فقط یک عامل بازدارنده مقطعی هست.
    موفق باشید.
    سلام

بنده یک کارت بانکی پیدا کرده ام که حسب اتفاق رمز کارت نیز همراه آن بوده است، یا کارتی را دز دیده ام و به نحوی به رمز آن دسترسی پیدا کرده ام، برای نقد کردن کارت یک سرور میگیرم، مجازی سازی می کنم و مجازی ها رو به چند برابر قیمت می فروشم، و چند ماهی به همین طریق در حال استفاده هستم، مالک کارت هم خیال می کنم پس اندازش داخل کارت محفوظ است، در چنین شرایطی چه باید کرد؟

یا شما که خودتان در کار اکسچنج هستید، من با کارت مسروقه از شما دلار می خرم، و دلار ها رو به شخص ثالثی میفروشم و با یک پول شویی خیلی ساده به ریال مسروقه دسترسی پیدا می کنم

در این میان چه باید کرد؟

4. تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    سلام

بنده یک کارت بانکی پیدا کرده ام که حسب اتفاق رمز کارت نیز همراه آن بوده است، یا کارتی را دز دیده ام و به نحوی به رمز آن دسترسی پیدا کرده ام، برای نقد کردن کارت یک سرور میگیرم، مجازی سازی می کنم و مجازی ها رو به چند برابر قیمت می فروشم، و چند ماهی به همین طریق در حال استفاده هستم، مالک کارت هم خیال می کنم پس اندازش داخل کارت محفوظ است، در چنین شرایطی چه باید کرد؟

یا شما که خودتان در کار اکسچنج هستید، من با کارت مسروقه از شما دلار می خرم، و دلار ها رو به شخص ثالثی میفروشم و با یک پول شویی خیلی ساده به ریال مسروقه دسترسی پیدا می کنم

در این میان چه باید کرد؟
    سلام
    این مواردی که شما عنوان می کنید طرف باید جزو باند مافیا باشه
    کسی که این اقدامات رو انجام میده به راحتی میتونه هویت جعلی بسازه!
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

6. تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
    سلام
    این مواردی که شما عنوان می کنید طرف باید جزو باند مافیا باشه
    کسی که این اقدامات رو انجام میده به راحتی میتونه هویت جعلی بسازه!
    نه 100% نیاز به باند مافیا نیست.
    مثلا بنده در خارج از کشور آشنا دارم میگم با استفاده از یک رابط یا صرافی یا.... که یک پول رو واریز کنه و اون صرافی یا واسط و حتی راه های دیگه هست که به یکسری دلایل نمیشه بیانشون کرد میشه این عمل رو انجام داد اون هم اطلاعات رو به اون شخص در خارج از کشور میده و بنده هم از اون میگیرم شاید در خوندن این مطلب در یک نظر فرآیند طولانی و سخت باشه اما بسیار راحت و سریع هست !
    با اینکار در داخل ایران که خیلی دست کـــلاه بردار باز هست میتونه خیلی راحت کارهای فیشینگ یا.... انجام بده که باز هم برای درگاه خودش از روشهایی شبیه به روش بالا استفاده میشه و حتی اصلا ممکنه تشخیص داده نشن و اگر هم داده بشن هیچ کاری نمیشه کرد.
    در کل نمیشه به تراکنش اعتماد کامل کرد و صرفا در ریزه مواردی کاربرد داره. اما دور زدنش هم غیر ممکن نیست و ساده بودنش هم به اندازه روش بالا هست که روشهای دیگه هم امکان پذیر هست که بیانشون در این شرایط موجب جهل های بیشتر میشه.

در کل باید از یک حساب و یا شناسه قبلا تائید شده دولتی برای تائید هویت کاربران استفاده کرد که متاسفانه بنا به برخی قوانین اشتباه در کشور و بسیاری از کشورهای دنیا که موجب عدم آزادی قلم یا... میشه این مورد استفاده نشه بسیار مفیدتر هست و خیلی راحت بیان کنم این مشکل تا زمانی که شاهد یکسری تغییرات اساسی نباشیم از بین نمیره.
    اما خب یک تائید هویت مثل تائید شماره همراه میتونه تا حدخودش مفید باشه و تمرکز رو صرفا روی کـلاه بردارهای حرفه ای گذاشت که کار گرفتنشون رو راحت تر میکنه و همچنین نسبتا مدیر هاستینگ کم مشغله تر خواهد بود.
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)