-
September 14th, 2014, 20:00
پاسخ : تماس فتا و درخواست اطلاعات 8 وب سایت ( ارائه دامین )
ما ک تو استان گیلان هستیم دقیقا از استان گیلان بهمون زنگ زدن که باید کل مشخصات سرویست به همراه مدارکت رو بیاری فتا یه سروان بودش که آدم خوبی بودش و لحن آرومی داشتش...رفتیم اونجا کارامون رو کردیم آی پی ها و..همه چیزو دادیم آخرش هم تشکر کردن و گفتن اگ کسی دنبال فی-بکشن هستش و یا میخواد سایت های غیراخلاقی روی سرور شما راه بندازه حتما به ما گذارش بدید و همکاری ازین چیزا.
خلاصه اگ واقعا پلیس فتا باشه با یک شماره دقیق و آروم و با اخطاریه و.. همراه هستش نه اینکه بتازه و...این شماره هم نامعتبره..چنین شماره ای فک نکنم بدن به کسی یا شایدم واقعا باشند..باید خودتوون یه بار برید پلیس فتا سوال کنید ازشون
-
تعداد تشکر ها از iranwhsrver به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014 20:00
# ADS
-
September 14th, 2014, 20:00
خوب ریپورت کنین ***** شود :-ی
راهی ندارد
-
تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 20:03
عضو انجمن
سلام
فتا 4شنبه هفته قبل با ما تماس گرفتند برای اولین بار
که رنج آی پی و کپی مدارک شخصی می خواییم
شنبه که دیروز باشه رفتیم خ شریعتی خ معلم خ سروش پلیس فتا
و در دفتر فتا بودیم ...خلاصه از ما فقط رنج آی پی سرور هاستینگ رو خواستند و مدارک شخصی و فکس
حتی از ما رنج آی پی هیچ سرور رو نخواستند
رفتارشون بسیار مناسب و با ادبانه بود و من توقع نداشتم اینقدر خوب رفتار بشه
خودم با تیپ اسپرت کاملا آبی رفته بودم اونجا اما همه اونها من رو حاج آقا صدا می کردند
همین و تمام
با تشکر
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
-
تعداد تشکر ها از javadezati به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 20:05
نگران نشید
فتا زنگ میزنه خیلی محترمانه صحبت میکنه و ادرس میدن میگن تشریف بیارید
شما کاری نداشته باشید فکر تون هم مشغول نکنید عمرا اگه دوباره زنگ بزنه
سال پیش به ما زنگ زدن گفتن بیایید ما هم هنوز نرفتیم دیگه زنگی نزدند
-
تعداد تشکر ها ازchatsaz به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 20:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
chatsaz
نگران نشید
فتا زنگ میزنه خیلی محترمانه صحبت میکنه و ادرس میدن میگن تشریف بیارید
شما کاری نداشته باشید فکر تون هم مشغول نکنید عمرا اگه دوباره زنگ بزنه
سال پیش به ما زنگ زدن گفتن بیایید ما هم هنوز نرفتیم دیگه زنگی نزدند
درود بر شما
منم همینو میگم هر چیزی یه روالی داره اینکه هر ارگانی یه تلفن برداره زنگ بزنه نمیشه بعدشم ما نه شرکتیم نه شخص حقوقی همکاری نکنیم میخوان چیکار کنن ؟ بعدشم الان یکی از دوستان میگه اول شماره 8 باید باشه که الانم گوشیو چک کردم 02100000000 و 000 ذخیره شده یه زمان ما کارت تلفن میگرفتیم ازون قدیمیا کارتهای شرکتی بود زنگ میزدیم به شهرای دیگه سر به سر دوستا میزاشتیم شمارشم همچین چیزی میفتاد 90930654955 خلاصه چه فتا باشه چه نباشه من خطو خاموش کردم دیگه روشنش نمیکنم فوقش خط جدید میگیرم از همه دوستان عزیز هم تشکر میکنم بایت راهنمایی و اطلاعاتی که ارائه کردین با چندتا از دوستان گرامی هم صحبت کردم از این موارد داشتن و در بد بینانه ترین حالت هم ظاهرا موضوع خیلی مهمی نیست .
-
-
September 14th, 2014, 20:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali0000
درود بر شما
منم همینو میگم هر چیزی یه روالی داره اینکه هر ارگانی یه تلفن برداره زنگ بزنه نمیشه بعدشم ما نه شرکتیم نه شخص حقوقی همکاری نکنیم میخوان چیکار کنن ؟ بعدشم الان یکی از دوستان میگه اول شماره 8 باید باشه که الانم گوشیو چک کردم 02100000000 و 000 ذخیره شده یه زمان ما کارت تلفن میگرفتیم ازون قدیمیا کارتهای شرکتی بود زنگ میزدیم به شهرای دیگه سر به سر دوستا میزاشتیم شمارشم همچین چیزی میفتاد 90930654955 خلاصه چه فتا باشه چه نباشه من خطو خاموش کردم دیگه روشنش نمیکنم فوقش خط جدید میگیرم از همه دوستان عزیز هم تشکر میکنم بایت راهنمایی و اطلاعاتی که ارائه کردین با چندتا از دوستان گرامی هم صحبت کردم از این موارد داشتن و در بد بینانه ترین حالت هم ظاهرا موضوع خیلی مهمی نیست .
سلام و احترام
1- خط تون روشن باشه مجدد باهاتون تماس میگیرند و بفرمائید درخواست رو ایمیل یا فکس کنند در صورت نیاز ماده قانونی رو بیان بفرمائید.
2- شما خلاف قانون کاری نمیکنید که ناراحت باشید و پا پس بکشید پس محکم باشید.
موفق باشید
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
تعداد تشکر ها از modiranhosting به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 20:31
دو حالت داره
یا پلیس فتا زنگ میزنه میگه امروز بیاین اداره پلیس فتا فلان خیابون ( تو شریعتی بود فکر کنم ماله تهران )
بعد اطلاعات سرور و مدارک شمارو میگیرن
یا این که ایمیل میدن که آقا x اطلاعات این سایت رو برای ما ارسال کنید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 20:39
عاقا شما اگه مشکلی نداری برو پلیس فتا حضوری ازشون بپرس اگر هم همچین موردی نبود می تونی از اون فرد که باهاتون تماس گرفته شکایت کنی ( مزاحمت و تهدید )
کم نیست ادم هایی که به همین بهونه ها بیان و تمام اطلاعات و زحمات یه فرد رو از بین ببرند
-
تعداد تشکر ها از اشکان به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 21:26
عضو انجمن
دوست عزیز شماره پلیس 81800000 می افته که شماره دفتر فرماندهی کل ناجا و پلیس.
هر چیزی هم قانون داره. باید کتبا اعلام کنند یا به قول دوستان دعوتتون کنن برید اونجا.
-
تعداد تشکر ها از p30speed به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 22:09
دوست عزیز این کار اصلا هیچ نگرانی نداردشما میتوانید با مراجعه به پلیس فتای شهرتان بگید که با این شماره کسی تماس میگرد آن ها هم به شما میگویند که پلیس هست یا یک فرد کلاه بردار
-
تعداد تشکر ها از Mahdijafarzadeh به دلیل پست مفید