نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 86

موضوع: پی لاین خوبه یا زرین پال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

پیش فرض پاسخ : پی لاین خوبه یا زرین پال

شخصا پی لاین رو پیشنهاد میکنم
    پای سرعت عمل که میاد وسط تو پیلاین خیلی سریع تراکنش ها به حساب شما واریز میشن حتی کمتر از 1 ساعت در روزهای تعطیل (این تجربه من بوده)
    زرین پال خوبه و ایده های خوبی داره اما خیلی خشکه
    میدونید چطور ؟
    اول دقت کنید من تصور خودمو میگم و اصلا قصد جسارت ندارم و چیزی که تو ذهن من و شاید خیلی ها که مثل من وقتی که زرین پال تو سال اول بوده باشه
    از نظر من زرین پال ی سیستم خیلی کامله اما نقص هایی داره
    از سال اول که خب کسایی که یادشونه میدونن وقت واریز دلت خون میشد و دقیقا 3-4روز نگه میداشتند و واریز میکردند
    پس از این حدود یک سال یا بیشتر زرین پال اینطور بود و سیستم های جدیدی آمدند و به جرات میتونم بگم زرین پال تو این مدت از یاد خیلی ها رفت
    بعد از اون دوباره با ایده های جدیدی اومدند و این ایده ها باعث شد کاربرانی رو جذب خودشون کنند
    اما
    شاید کسایی مثل من هنوز اون روزها رو یادشون هست و حاضر نیستند حتی اگه زرین پال بانک بشه ازش استفاده کنند چون ی تجربه بد ملکه ذهنشون شده و شاید هیچ جوره پاک نشه
    بنده به شخصه درگام مستقیم ملت دارم اما پی لاین رو به دلایلی ترجیح میدم
    خب بگذریم اما از نظر من هنوز تو زرین پال یک مورد تغییر نکرده و اون هم غرورشون هست (البته این ها فقط تجربیات و احساسات من هست لطفا کسی سوء برداشت نکنه)
    شرمنده اینو میگم اما زرین پال فکر میکنه چون اولین بوده هنوز هم بی رقیب هست و این حرفم از سخن کاربر سامان سیستم که گفتند با زرین کارت رقابتی نمیمونه اما یک سوال ! شما مگه چکار کردید که رقابت نمونه ؟ اینکه یک کارت دادید به کاربرا ؟ خب پی لاین کارت نمیده اما تسویه حساب هاش خیلی سریع و منظم هست و تفاوتش با شما چیه ؟ تو کارمزد ؟ مگه برای شما دائمی صفر درصد هست ؟ خب هرکس که خدماتی ارائه میده هزینه ای دریافت میکنه و این کاملا مسلم هست و نبودن کارمزد دلیل بر بی رقیب شدن نمیشه
    شاید مشکل تسویه حساب رو با زرین کارت رفع کردند اما هنوز به کاربرانی که زرین کارت ندارند تسویه ها همونطوری هست و بازه زمانی خودش رو داره و این از نظر من اصلا خوب نیست

البته دوستان دقت کنند این نوشته ها افکار بنده بوده از زرین پال و قصد جسارت نداشته و ندارم و تجربیات و احساساتمو بیان کردم و لطفا سوء تعبیر نکنید
    جناب امیری رو خیلی وقته می شناسم و واقعا فردی متشخص و ستودنی هستند و همیشه ازشون به نیکی یاد کرده و میکنم و هیچگونه دشمنی با ایشون ندارم فقط این ها به قول معروف دل نوشته های بنده بوده که نوشتم و امیدوارم جناب امیری نوشته های منو حمل بر جسارت ندونند
    کوچیک شما : سید چورته
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

2. تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)