1روز میشه به پی لاین مدارک فرستادم هنوز هیچ جوابی ندادند اینجوری مدارک تایید میشه پس حتما تصفیه هم یک هفته میکشه
1روز میشه به پی لاین مدارک فرستادم هنوز هیچ جوابی ندادند اینجوری مدارک تایید میشه پس حتما تصفیه هم یک هفته میکشه
با زرین پال کار کردم راضی بودم.
کارمزد زرين پال به کمک زرين کارت تا پايان پاييز صفر درصد هستفکر نميکنم هيچ جای ديگه ای با اين رقم کارمزد سرويس بدن.
يعنی اگر شما تراکنش هاتون رو از زرين پال به زرين کارت انتقال بديد هيچ کارمزدی کسر نميشه.
با موجودی کارت هم ميتونيد از POS ها خريد کنيد يا از خود پرداز ها وجه رو دريافت کنيد
www.zarinpal.com/zarincard
اگر شاپرک کارمزد رو اعمال نکنه اين طرح برای زمستان هم ادامه پيدا ميکنه.
ولی ظاهرا قرار هست از ابتدای آبان کارمزد اعمال بشه: http://www.webhostingtalk.ir/f216/123944/
ویرایش توسط samansystems : September 16th, 2014 در ساعت 11:43
این زرین پال عجب چیز های چرت پرتی می خواد
سلام؛
لازم است تا کپی روی کارت مربوط به اين حساب (به منظور تطبيق نام و شماره کارت) را در پاسخ به اين تيکت ارسال کنيد.
:|:|:|:|
ميشه خواهش کنم با احترام صحبت کنيد
چون اينجا يک جمع عمومی هست و هر صحبتی که کنيد برای عموم نمايش داده ميشه.
در زرين پال شما يکبار تاييد ميشيد و ميتونيد از سرويس بی نظری که هيچ جای ديگه به شما ارائه ميشه استفاده کنيد.
شايد ارسال اسکن شناسنامه و کارت ملی و همچنين تصوير کارت برای شما غير ضروری باشه ولی برای تاييد هويت شما لازم هست.
حتما مد نظر داشته باشيد تو زرين پال تا هويت شما تاييد نشه نميشه به شما سرويس خاصی ارائه داد. زرين پال برای شما کاری انجام ميده که جای ديگه نميتونه انجام بده.
نمونه اون هم زرين کارت (کارت متصل به شبکه شتاب هست) که شما ميتونيد بدون کارمزد از خدمات زرين پال استفاده کنيد.
مشابه اين هست که شما بريد بانک بگيد برام کارت صادر کنيد ولی من کارت ملی نميدمخوب هيچ بانکی اينکار رو برای شما انجام نميده.
خوب کارت ملی دادم
مگر دیوانم بشینم شماره فرد دیگری رو بزنم
مگر دیوانم عکس کارتمو بدم که cv2 هم روشه
کدوم امکانات؟بانک ملت رو می زارم عابربانک زرین پال رو استفاده کنم؟
امکانات همین کارمزد بالاست؟ 2.5 درصد؟
از بازپداخت درگاه دارم با 0.5 درصد -تصویه حساب 1 ساعته(چون جایی که نمایندگی اس ام اس دارم متاسفانه فقط پی لاین و زرین پال داره)
ویرایش توسط hostorder : September 16th, 2014 در ساعت 11:57
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)