نقل قول نوشته اصلی توسط p30nama نمایش پست ها
اها پس اون فرم برای اسناد رسمی ببریم تایید کنند و.. اجباری نیست؟؟یعنی فقط کارت ملی کافیه؟؟

با حساب طلایی زرین کارت رایگانه؟؟ا
بله رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و لازم نيست شما به دفتر اسناد رسمی بريد. ارسال اسکن شناسنامه و کارت ملی برای تاييد حساب و تکميل اطلاعات کافی هست.
هزينه زرين کارت برای کاربران طلائی رايگان و برای کاربران نقره ای 10500 تومان هست.
اين هزينه شامل هزينه صدور و ارسال کارت به آدرس پستی هست و شما هيچ هزينه اضافه ای پرداخت نميکنيد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط irsrev نمایش پست ها
زرین پال قدیمی تر است.
البته تمام درگاه های واسط فعال نقاط قوت و ضعف دارند.
سعی مون اين هست ان شاء الله در زرين پال نقطه ضعفی نداشته باشيم و خوشحال ميشيم اگر از هر نظر موردی به ذهنتون ميرسه پيشنهاد بديد تا در صورتی که مشکلی با قوانين نداشته باشه بتونيم رفع کنيم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hostorder نمایش پست ها
فکر کنم باید زرین پال رو سریع کاراشو بکنم تا وقتی که درگاه بانک ملتم اماده میشه
اشخاص حقوقی و شرکت های معتبری هستند که با وجود داشتن درگاه های مختلف سعی ميکنن از درگاه های مستقيم زرين پال استفاده کنن.
دليل اين موضوع هم مشکلاتی هست که در اختلاف حساب و پرداکندگی تسويه ها دارن و خواستند با يک پنل به اطلاعات آماری کليه پرداخت های خودشون دسترسی داشته باشه و به جای تمرکز روی مسئله پرداخت و برسی تک تک تراکنش های خودشون به بازاريابی و توسعه فعاليت خودشون بپردازن.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط King Tired نمایش پست ها
من به شما جهان پی یا سیبا پال را پیشنهاد میکنم
ميتونيد دليل اين پيشنهاد رو بگيد تا ان شاء الله اگر اين نقطه ضعف قابل رفع هست رو هم رفع کنيم ؟