احسان خان از شما بعیده این فرمایش، امکان نداره اطلاعات شما رو ندهند.مهندس بخدا من نمی خوام شایعه پراکنی کنم !
ولی خوب دیدم و خودم هم 2 بار قربانی شدم !
ترنج هاست هم قربانی شده !
چندین نفر دیگر هم دیدم قربانی شدن !
ولی انشالله لب تمام مشتریان ovh خندون باشه ! بخدا ما دشمن نیستیم ! ولی دیدم اطلاعات ندادن !
ولی دیدم اطلاعات ندادن !
دوستان گرامی توجه داشته باشند، یکسری افراد عمدا و سهوا شایعه منفی پشت او وی اچ پخش می کنند. البته منظور بنده به هیچ وجه جناب افشار نیستند و ایشون صرفا شنده ها رو نقل قول می کنند.
در حال حاضر کار به جایی رسیده است که همکارانی که روزی دشمن سرسخت ovh بوده اند و با دیتاسنتر های دیگری کار می کردند الان آن دیتاسنتر ها رو رها کرده اند و به ارائه سرویس از ovh می پردازند.
1- بنده اینجا به ضرس قاطع ( به قول فردوسی پور)
اعلام می کنم تمامی کسانی که با او وی اچ به مشکل خورده اند، مشکل مالی داشته اند ولاغیر.
در بدترین شرایط هم که واسط شما بیاد از دلار های هکی و د ز دی استفاده کنه، سرور شما در حالت Rescue-ftp قرار می گیره و به شما یک دسترسی FTP داده میشه که شما باید ظرف مدت 10 روز اطلاعات خودتون رو منتقل کنید.
2- بنده اینجا به ضرس قاطع ( به قول فردوسی پور)
اعلام می کنم که در 2 سال گذشته آپتایم دیتاسنتر 100% بوده است.
ما الان سرور داریم که 16 ماهه روشن هست و حتی ریبوت هم نشده و متعلق به یکی از شرکت های ارائه دهنده ایمیل پارسی هست. این سرور از برند کیم سوفی هست ، پس الکی برند کیم سوفی رو هم تخریب نکنید.
3- بنده اینجا به ضرس قاطع ( به قول فردوسی پور)
اعلام می کنم که تنها خرده ای که می توان به دیتاسنتر گرفت بحث پشتیبانی است و آن هم دلیل دارد، وقتی شرکتی 500000 سرور اختصاصی فعال و روشن دارد، از طرفی زیرساخت میزبانی برای 1 میلیون سرور را فراهم کرده است، انتظاری بیشتر از این نمی توان داشت.
شما نباید شرکتی که 500 هزار سرور دارد رو با یک شرکت خصوصی کوچک که تعداد سرور هایش به زور 4 رقمی شده است مقایسه کنید، حجم کار بسیار بشتر از آنچه است که در ظاهر دیده می شود.
4 - بنده اینجا به ضرس قاطع ( به قول فردوسی پور)اعلام می کنم که
OVH بزرگترین تامین کننده پهنای باند در اروپاست و شرکت های مطرحی که تامین پهنای باند برای دیتاسنتر ها انجام می دهند ( علی الخصوص در اروپا) بخش عمده ای از پهنای باند مورد نیازشون رو از ovh تهیه می کنند.
همچنین او وی اچ بزرگترین دیتاسنتر از لحاظ زیر ساخت و تعداد سرور و ارائه خدمات به شکل عمومی می باشد.
برخی دوستان دیتاسنتر های گوگل و فیس بوک رو برای نقض این مورد مطرح کرده اند، که بر اساس شواهد و تحقیقات انجام شده هیچ کدام زیرساخت لازم برای میزبانی 1 میلیون سرور اختصاصی، یا 3 ترابیت ( در حال ارتقا به 4.2 ترابیت) پهنای باند اختصاصی و ... رو نداشته اند، و اگر بر فرض محال شرایط فوق رو داشته باشند،؛ هیچ کدام سرویس دهی عمومی ندارند.
اطلاعات فوق صرفا جهت اطلاع بود، خواهشمند است از جبهه گیری بپرهیزید.
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام جنال منتظری
شما هیچ جایی قانون مند تر از او وی اچ پیدا نمی کنید
شما هیچ آی پی اسپم شده از او وی اچ پیدا نمی کنید
شما هیچ اتکی از سمت او وی اچ دریافت نمی کنید
شما هیچ اسکنی از سمت او وی اچ دریافت نمی کنید
پنل ها هم مسدود شد، چون مشکل مالی بوده است.
چرا پنل های ما در کانادا مسدود نشد؟
موارد فوق کاملا مستند بوده و دلایل واضحی دارد، در صورت تمایل در پیام خصوصی پیگری باشید تا تشریح شود.
مسائل پشت پرده او وی اچ بسیار بیشتر از آن است که در ظاهر می بینید یا در انجمن مطرح می شود، بسیاری از موارد را نیز نمی توان به شکل عمومی مطرح کرد،
با تشکر
ارادتمند-کریمی