نقل قول نوشته اصلی توسط Dictator_ نمایش پست ها
خیر هر دیتاسنتری قوانین خاص خودشو دارد !

البته شما کارت درست هست آقای افشار و در این شکی نیست .

اما چرا برای بنده همچین اتفاقی نیافتاده ؟ بنده از جناب صادقی سرور تهیه کردم(با واسطه ) در مورد OVH سعی کنید از واسطه معتبر خرید کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد .

بنده singlehop هلند در یک ماه 4 بار ابیوز برای تورنت دریافت کردم .البته آن زمان برای یکی از دوستان کار میکردم .

قوانین رعایت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد .

سرور 64 گیگ بدون ست آپ حدود 550 این قیمت در میاد . شما میتونید یک سرور با این کیفیت پورت از رداستیشن ارائه بدید ؟ در خوب بودن REDstation شکی نیست اما OVH صرفه ی اقتصادی دارد .

بعضی از دوستان از OVH یک دیتاسنتر ترسناک ساختند ! البته قبول دارم مشکلات خاص خودشو داره و باید کار بلد بود و اتفاق هم 1 بار میوفته و برای همه هست .
دوست عزیز و ارجمند اگر تجربه دارید از شما بعید هست که بین رد استیشن و او وی اچ اصلا مقایسه ای بکنید
مقایسه این دو شرکت اصلا غلط هست

قصد بی احترامی ندارم صرفا می گوییم او وی اچ دیتاسنتری هست بدون هیچ قانون معلومی
اگر تا حالا مشکل نخوریدن شانس اوردین
جناب میثم صادقی از قدیمی های این انجمن هست و جزو بهترین دوستان بنده هست از ایشون هم جویا شوید بتون وضعیت پشتیبانی و سیستم او وی اچ را بهتر توضیح خواهند داد
من هم در گذشته و هم حال از او وی اچ سرور اختصاصی ارائه می کنیم
روی کانادا کمتر مشکل داریم ولی اگر خاطرتون باشه 2 ماه پیش خیلی از پنل ها رو بستن قوانین بی خود وضع کردن
هربار که پرداخت انجام بشه 3 روز بع تایید می کنند

الان هم که در قانون جدید باید کارت ها اد باشه تا اتوماتیک پول بردارن

برای سرمایه گذاری دیتاسنتر شدیدا بی قانونی هست
لطفا هیجچ وقت دیگر مقایسه ای بین رد استیشن و او وی اچ انجام ندهید
او وی اچ فقط ارزان هست و فقط مناسب دوستانی هست که دارن برای یه کار خاصی که همتون می دانید از این سرور ها استفاده می کنند

بسیارند مشتریان ما ک از ر اسیتشن سرور دارند و مخصوص کار های حرفه ای
سرور های استوریج مخصوص اپلودسنتر و... هستند
با تشکر و احترام
سید داود منتظری