نوشته اصلی توسط E_R_B حالا پاسپورت از کجا بیارم؟ میگید که نیاز به پاسپورت داره برای وریفای پنل حتما باید یک کارت شناسایی (با اعتبار بین المللی) یا پاسپورت ارائه کنید ...
...Zzzz...
نوشته اصلی توسط OmidX برای وریفای پنل حتما باید یک کارت شناسایی (با اعتبار بین المللی) یا پاسپورت ارائه کنید ... آها پس اینطور ویزای خودمون اسکن کنیم بفرستیم نمیشه نه؟! من قبلا ثبت نام کردم گفتن عکسی از کارت بانکی و مدرک شناسایی بفرستید فرستادم اما تایید نکردن دوباره بفرستم تایید میشه؟
نوشته اصلی توسط E_R_B آها پس اینطور ویزای خودمون اسکن کنیم بفرستیم نمیشه نه؟! من قبلا ثبت نام کردم گفتن عکسی از کارت بانکی و مدرک شناسایی بفرستید فرستادم اما تایید نکردن دوباره بفرستم تایید میشه؟ معمولا سریع پاسخ ایمیل ها رو میدن ... شما ب همون ایمیلی ازتون مدارک خواسته بود رو replay کردید ؟ عکس از VISA Card رو در صورتی میخوان ک شما payment metod رو بروی کارت اعتباری تنظیم کرده باشید .
نوشته اصلی توسط OmidX معمولا سریع پاسخ ایمیل ها رو میدن ... شما ب همون ایمیلی ازتون مدارک خواسته بود رو replay کردید ؟ عکس از VISA Card رو در صورتی میخوان ک شما payment metod رو بروی کارت اعتباری تنظیم کرده باشید . بله به همون ایمیل فرستادم گفتن ما قادر به سرویس دهی بهتون نیستیم دلیلی براش نیوردن دوباره درخواست بدم اکی میشه؟
نوشته اصلی توسط E_R_B بله به همون ایمیل فرستادم گفتن ما قادر به سرویس دهی بهتون نیستیم دلیلی براش نیوردن دوباره درخواست بدم اکی میشه؟ اگر رد کردن دوباره قبول نمیکنند
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848 www.ParaServer.Net
E_R_B
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن