با سلام برای دامنه های بین المللی میتونم با این قیمت ها بدم خدمتتون : برای سفارش با پشتیبانی در ارتباط باشید موفق باشید
نوشته اصلی توسط k.namjoo با سلام برای دامنه های بین المللی میتونم با این قیمت ها بدم خدمتتون : برای سفارش با پشتیبانی در ارتباط باشید موفق باشید ببخشید چون بنده هم دنبال نمایندگی هستم سوال میکنم. بدون هزینه اولیه هست؟ نامی از شما در دامنه هست یا نه ؟ امکان فعال سازی انلاین داره ؟
انجمن دانشجویان ایران www.persianstudent.ir مشهد توریست
نوشته اصلی توسط mahdi271 ببخشید چون بنده هم دنبال نمایندگی هستم سوال میکنم. بدون هزینه اولیه هست؟ نامی از شما در دامنه هست یا نه ؟ امکان فعال سازی انلاین داره ؟ درود -خیر پنل با مبلغ 35 هزار تومان در اختیارتون میگیره -در رسیلو هست -خیر نامی از ما در اکانت مشکلی ها نخواهد بود -بله تمام پنل های رسیلو اینطور هستش
ویرایش توسط k.namjoo : September 7th, 2014 در ساعت 12:43
نوشته اصلی توسط k.namjoo درود -خیر پنل با مبلغ 35 هزار تومان در اختیارتون میگیره -در رسیلو هست -خیر نامی از ما در اکانت مشکلی ها نخواهد بود -بله تمام پنل های رسیلو اینطور هستش ولی توی سایتتون زدین: نمایندگی ثبت دامنه بین المللی نمایندگی ثبت دامنه بین المللی in = 6800 com = 21800 org = 23900 in = 6800 biz = 22700 asia = 8300 eu = 6050 5,000تومان به صورت یک بار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن