-
August 29th, 2014, 21:54
-
تعداد تشکر ها از behnam289 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014 21:54
# ADS
-
August 29th, 2014, 22:05
پاسخ : وبــفــــــا ــــ فروش سرور مجــازی از آلمان ، سوئیس ، فرانسه ، هلند ، کانادا ▐▐ کانفیگ رایگان با کیفیت بالا و 25% تخفیف
تخفیف ماه اول است یا دائم؟
-
تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 22:12
پاسخ : وبــفــــــا ــــ فروش سرور مجــازی از آلمان ، سوئیس ، فرانسه ، هلند ، کانادا ▐▐ کانفیگ رایگان با کیفیت بالا و 25% تخفیف

نوشته اصلی توسط
HPxf
تخفیف ماه اول است یا دائم؟
برای ماه اول هستند اگر بیش از یک سرور نیاز دارید تخفیف دائمی لحاظ می شود .
-
-
August 30th, 2014, 00:37
سلام خسته نباشید
من یک سرور برای سایت دانلود نیاز دارم . چه کانفیگی را پیشنهاد می کنید و کانفیگ رایگان هست ؟
-
تعداد تشکر ها از Bagheri به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2014, 15:17

نوشته اصلی توسط
Bagheri
سلام خسته نباشید
من یک سرور برای سایت دانلود نیاز دارم . چه کانفیگی را پیشنهاد می کنید و کانفیگ رایگان هست ؟
با سلام
بله با خرید سرور کانفیگ رایگان انجام میشود . هر نوع کانفیگ برای سرور دانلود پشتیبانی می شود .
برای سرور ویندوز : وب سرور IIS7
برای سرور لینوکس : وب سرور lighttpd را پیشنهاد میکنیم (تست شده و برای سرور های دانلود بزرگ عالی جواب می دهد )
با تشکر
-
-
September 1st, 2014, 01:48
روی سرور های آلمان از تورنت استفاده بکنیم مشکلی ایجاد نمیشود ؟ تورنت آزاد هست ؟
-
-
September 1st, 2014, 21:26

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
روی سرور های آلمان از تورنت استفاده بکنیم مشکلی ایجاد نمیشود ؟ تورنت آزاد هست ؟
با سلام
بله ، به غیر از آمریکا از دیگر دیتاسنتر ها از تورنت استفاده کنید .
با تشکر
-
-
September 3rd, 2014, 12:27
یک سرور دیگه از هلند خریداری شد و کیفیت خیلی خوبی داره 
آقا بهنام در مورد هارد اضافی هم یه توضیحی بدین
-
-
September 3rd, 2014, 12:41
عضو انجمن
سلام از طریق تماس با ما ناحیه کاربری بهتون میل زدم منتظر جواب شما هستم
TeleGram & Tell : 09184613882
-
-
September 4th, 2014, 14:35

نوشته اصلی توسط
zarat
یک سرور دیگه از هلند خریداری شد و کیفیت خیلی خوبی داره
آقا بهنام در مورد هارد اضافی هم یه توضیحی بدین
با سلام
ممنون از خرید شما .
هارد اضافه تا 50 گیگ رایگان اضافه میکنیم اگر هارد بیشتری نیاز دارید تیکت کنید حتما انجام میشود .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hasanazizi
سلام از طریق تماس با ما ناحیه کاربری بهتون میل زدم منتظر جواب شما هستم
سلام
اگر هنوز تا این لحظه پاسخی دریافت نکردید یعنی ایمیل شما دریافت نشده لطفا دوباره ایمیل یا تیکت ارسال کنید .
سوالات قبل از خرید
-