با تشکر از نظرات دوستان
در پاسخ به این دوستمون چه طور شرکت هاستینگ زدن و تمدید دامنه و قفل کردن دامنه و عدم کفایت و فقط طلب پول کردن زرنگی نیست والله عین زرنگی هست بعد ما بعد از چند سال امدیم دامنه رو تمدید کردیم شدیم زرنگ؟!
بنده هاست مستقیم از این سایت و شرکت خارجی گرفتم اومدم دامنه رو هم برای هزینه کمتر از همین شرکت و سایت تمدید کردم http://www.qhoster.com/
والله من هم نظرم اینه که شرکتی که واقعا نه در توانش هست و نه امکانش رو داره و به قول معروف (عرضه اش رو نداره) چه کاریه بره دنبال یه کار دیگه
دامنه رو من تمدید کردم به علت اینکه توی سایت همین شرکت 35000 تومن هزینه تمدید هست که با 22000 تومن تمدیدش کردم
زرنگی نیست دامنه باز کنه و قفل نباشه مشکلی نیست
متاسفانه شرکت هایی مثل همین طرف ما فقط به منافع مادی خودشون فکر می کنند وگرنه با یک تیکت و... حل شدنی هست
به هر حال ایشون نماد اعتماد گرفته به ادرس استان فارس - نور آباد و با یک تلفن از شهر تهران که اشغال هست و خوب بنده پیگیرم ببینم کی به ایشون نماد اعتماد داده اونم با یک شماره جعلی و ... مشکل ساز و اگه دامنه باز و مشکل حل نشه از همین طریق و یا ... دنبال کارش هستم
در جلسه نماد اعتماد که خودم نیز حضور داشتم مطرح شد بیشتر شکایت و ... از شرکت های ثبت کننده هاست و دامنه است و علتش هم همین شرکت های بی مسئولیت و بی کفایت هستند که فقط دنبال منافع مادی خودشون هستند
ایشون دامنه رو به چه حقی روز اول برای من تمدید کرد نمی کرد می گفت دامنه قفل میشه و ...
- - - Updated - - -
اینم پاسخ رسیلو به بنده:
Dear sir madam,
Please contact your reseller to unlock the domain for you.
Kind regards,
Elherson
Resello