نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: دامنه ام مشکل داره شرکتی مربوطه می گه به من ربطی نداره!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    301
    تشکر شده در
    201 پست

پیش فرض پاسخ : دامنه ام مشکل داره شرکتی مربوطه می گه به من ربطی نداره!

نقل قول نوشته اصلی توسط mobinhost.in نمایش پست ها
    در ریسلو حتی بعد از اکسپایر امکان انتقال به پنل دیگر وجود دارد
    اگر دامنه رو منتقل کردین دیکر به شرکت اول هیج ارتباطی ندارد
    پست با دقت مطالعه کنید متوجه می شوید انتقال داخل رسلو نبوده بین 2 رجیستری متفاوت هست، استارتر به خیال خودش میخواسته زرنگی کنه و دامنه منتقل کنه در حالی که تمام دامنه ها در رسلو لاک هستند و برای انتقال حتما باید درخواست به رجیستر کننده بده، در زمان منقضی شدن دامنه هم قابل انتقال نیست حتما باید در رجیستری قبل تمدید کنند مگر درخواست حذف دامنه در رجیستر قبل بدهند و در رجیستر جدید ثبت کنند ( البته ریستک از دست دادن دامنه هم هست) به هر حال مشکل این کاربر به زرنگی بیش از حد خودشان هست نه مبدا و نه مقصد مقصر نیستند.

کاربر زرنگ = مشکل سازی برای خودش

من جای ثبت کننده دامنه ایشون بودن سرویس ایشون لغو می کردم ولی delet نمیکردم تا برای این استارتر درس ادبی بشه که بی دلیل توهین و تهمت نزنه

از نظر قوانین این تاپیک باید حذف بشه نه قفل

2. تعداد تشکر ها ازaminrt4 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : دامنه ام مشکل داره شرکتی مربوطه می گه به من ربطی نداره!

نقل قول نوشته اصلی توسط aminrt4 نمایش پست ها
    پست با دقت مطالعه کنید متوجه می شوید انتقال داخل رسلو نبوده بین 2 رجیستری متفاوت هست، استارتر به خیال خودش میخواسته زرنگی کنه و دامنه منتقل کنه در حالی که تمام دامنه ها در رسلو لاک هستند و برای انتقال حتما باید درخواست به رجیستر کننده بده، در زمان منقضی شدن دامنه هم قابل انتقال نیست حتما باید در رجیستری قبل تمدید کنند مگر درخواست حذف دامنه در رجیستر قبل بدهند و در رجیستر جدید ثبت کنند ( البته ریستک از دست دادن دامنه هم هست) به هر حال مشکل این کاربر به زرنگی بیش از حد خودشان هست نه مبدا و نه مقصد مقصر نیستند.

کاربر زرنگ = مشکل سازی برای خودش

من جای ثبت کننده دامنه ایشون بودن سرویس ایشون لغو می کردم ولی delet نمیکردم تا برای این استارتر درس ادبی بشه که بی دلیل توهین و تهمت نزنه

از نظر قوانین این تاپیک باید حذف بشه نه قفل
    با تشکر از نظرات دوستان
    در پاسخ به این دوستمون چه طور شرکت هاستینگ زدن و تمدید دامنه و قفل کردن دامنه و عدم کفایت و فقط طلب پول کردن زرنگی نیست والله عین زرنگی هست بعد ما بعد از چند سال امدیم دامنه رو تمدید کردیم شدیم زرنگ؟!
    بنده هاست مستقیم از این سایت و شرکت خارجی گرفتم اومدم دامنه رو هم برای هزینه کمتر از همین شرکت و سایت تمدید کردم http://www.qhoster.com/
    والله من هم نظرم اینه که شرکتی که واقعا نه در توانش هست و نه امکانش رو داره و به قول معروف (عرضه اش رو نداره) چه کاریه بره دنبال یه کار دیگه
    دامنه رو من تمدید کردم به علت اینکه توی سایت همین شرکت 35000 تومن هزینه تمدید هست که با 22000 تومن تمدیدش کردم
    زرنگی نیست دامنه باز کنه و قفل نباشه مشکلی نیست
    متاسفانه شرکت هایی مثل همین طرف ما فقط به منافع مادی خودشون فکر می کنند وگرنه با یک تیکت و... حل شدنی هست
    به هر حال ایشون نماد اعتماد گرفته به ادرس استان فارس - نور آباد و با یک تلفن از شهر تهران که اشغال هست و خوب بنده پیگیرم ببینم کی به ایشون نماد اعتماد داده اونم با یک شماره جعلی و ... مشکل ساز و اگه دامنه باز و مشکل حل نشه از همین طریق و یا ... دنبال کارش هستم
    در جلسه نماد اعتماد که خودم نیز حضور داشتم مطرح شد بیشتر شکایت و ... از شرکت های ثبت کننده هاست و دامنه است و علتش هم همین شرکت های بی مسئولیت و بی کفایت هستند که فقط دنبال منافع مادی خودشون هستند
    ایشون دامنه رو به چه حقی روز اول برای من تمدید کرد نمی کرد می گفت دامنه قفل میشه و ...

- - - Updated - - -

اینم پاسخ رسیلو به بنده:
    Dear sir madam,
    Please contact your reseller to unlock the domain for you.
    Kind regards,
    Elherson
    Resello
    ویرایش توسط internet : August 31st, 2014 در ساعت 07:39

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)