صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 47 , از مجموع 47

موضوع: مشكلات پي در پي با سرور پارس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : مشكلات پي در پي با سرور پارس

خوب نوشته بعد از 30 روز براي من 5 روز هم نيست كه گذشته
    بعد اصلا نياز به بكاپ ندارم سايتم را منتقل كنند روي يه سرور ديگه كه اونم از سرور پارس گرفتم و فعال هست سالانه هم هست و الان بيكار

2. تعداد تشکر ها از aminamin به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید میزبانی کهکشان آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    161
    تشکر شده در
    126 پست

دوست عزیز
    برداشت کلی که از قوانین میشه کرد ، اینه که بک اپ گیری در کل برعهده کاربر است و بک اپی که شرکت می گیرد فقط برای خودش است ، یعنی اگر هارد سرور سوخت بک اپ داشته باشند و چنان که سرویس منقضی شد کاربر اگر بک اپ رو خواست باید هزینه کند.
    بنظر بنده اگر قصد پرداخت هزینه رو ندارید بیخیال بک اپ بشید بهتره.

5. تعداد تشکر ها از میزبانی کهکشان به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

30 روز یا 72 ساعتی که گفته واسه اینه که اگر پرداخت نکردید مسدود شد تا این مدت داده هات رو نگه میدارند ولی بعد از این مسئولیتی ندارند
    جناب کلا حق با سرور پارس است از اول تا آخر اما این انصاف نیست که بگن هاست جدید بخری انتقال میدهیم ولی روی هاست های قبلیت نمیدهیم این غیر منصفانه است
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

7. تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    28 پست

من كه اصلا بيخيال بكاپ گرفتن شدم ميخوام كه سايت را به يه سرور ديگه كه ازشون گرفتم و فعال و بيكار هست منتقل كنند

اين كار هم انجام نميدند آيا اينكه ميخوام سايتم را ببرند روي يه هاست ديگه كه اون هاستم براي خود سرور پارس هست چيز زياد و غير منطقي هست

اگه به شكله بگيد كه من اصلا كلا بيخيال بشم دوستاني كه فروش هاست دارند اگه مشتري درخواست بده سايت من ببر روي يه يه سرور ديگه كه انم از شما تهيه كرده براش انجام نميديد

و ميگيد كه اول يه هاست بخر تا برات انتقال بديم من چيز زيادي نخواستم و در اين مورد هم چيزي تو قوانين ذكر نشده اگه من نديدم شما بگيد كجاش نوشته

با تشكر

- - - Updated - - -

الان چند روزه منو الاف كردند پنج شنبه و جمعه كه گفتند ارجاع داديم براي مالي و مالي بايد جواب بده مالي هم فقط در تايم اداري هستند

امروز هم مالي جوابي كه داد برو هاست بخر و ديگه هر چقدر تماس گرفتم و تيكت فرستادم جوابي ندادند

هر كي از اين شركت هاست گرفته كه تا حالا پشيمون بوده و اگر هم بگيره مطمئن باشيد پشيمون خواهد شد

9. تعداد تشکر ها از aminamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,039
    تشکر تشکر شده 
    1,312
    تشکر شده در
    999 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aminamin نمایش پست ها
    من كه اصلا بيخيال بكاپ گرفتن شدم ميخوام كه سايت را به يه سرور ديگه كه ازشون گرفتم و فعال و بيكار هست منتقل كنند

اين كار هم انجام نميدند آيا اينكه ميخوام سايتم را ببرند روي يه هاست ديگه كه اون هاستم براي خود سرور پارس هست چيز زياد و غير منطقي هست

اگه به شكله بگيد كه من اصلا كلا بيخيال بشم دوستاني كه فروش هاست دارند اگه مشتري درخواست بده سايت من ببر روي يه يه سرور ديگه كه انم از شما تهيه كرده براش انجام نميديد

و ميگيد كه اول يه هاست بخر تا برات انتقال بديم من چيز زيادي نخواستم و در اين مورد هم چيزي تو قوانين ذكر نشده اگه من نديدم شما بگيد كجاش نوشته

با تشكر

- - - Updated - - -

الان چند روزه منو الاف كردند پنج شنبه و جمعه كه گفتند ارجاع داديم براي مالي و مالي بايد جواب بده مالي هم فقط در تايم اداري هستند

امروز هم مالي جوابي كه داد برو هاست بخر و ديگه هر چقدر تماس گرفتم و تيكت فرستادم جوابي ندادند

هر كي از اين شركت هاست گرفته كه تا حالا پشيمون بوده و اگر هم بگيره مطمئن باشيد پشيمون خواهد شد
    خودت گفتید دومی تمام شده :| به هاست تمام شده منتقل کنند ؟ :|

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    30 روز یا 72 ساعتی که گفته واسه اینه که اگر پرداخت نکردید مسدود شد تا این مدت داده هات رو نگه میدارند ولی بعد از این مسئولیتی ندارند
    جناب کلا حق با سرور پارس است از اول تا آخر اما این انصاف نیست که بگن هاست جدید بخری انتقال میدهیم ولی روی هاست های قبلیت نمیدهیم این غیر منصفانه است
    جناب اقای عیسی لو
    این 2 هاستی که میگویند طبق حرف خودشون تمام شده شرکت هم گفته تمدید کنین تا انتقال بدیم :-ی

11. تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HPxf نمایش پست ها
    خودت گفتید دومی تمام شده :| به هاست تمام شده منتقل کنند ؟ :| - - - Updated - - - جناب اقای عیسی لو این 2 هاستی که میگویند طبق حرف خودشون تمام شده شرکت هم گفته تمدید کنین تا انتقال بدیم :-ی
    سلام خير دوست عزيز يكي فعال هست و الان بيكار مونده چون سايتي روي اون نيست و ميشد روي اون هاست منتقل كنند بالاخره مجبور به پرداخت براي تمديد هاست شدم تا فقط بتونم سايت را منتقل كنم الانم اون هاست هم كه فعال شد بيكار افتاد فقط براي اينكه من كمتر از 5 دقيقه سايتم را منتقل كنم مجبور كردند كه پول يك سال را پرداخت كنم من كه راضي نيستم چون ميتونستند كار منو راه بندازند ولي نكردند

13. تعداد تشکر ها از aminamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

99 درصد هاستینگ ها هیچگونه پشتیبانی ای نخواهند داشت (در صورتیکه سرویس شما فعال نباشید)

15. تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)