خوب نوشته بعد از 30 روز براي من 5 روز هم نيست كه گذشته
بعد اصلا نياز به بكاپ ندارم سايتم را منتقل كنند روي يه سرور ديگه كه اونم از سرور پارس گرفتم و فعال هست سالانه هم هست و الان بيكار
خوب نوشته بعد از 30 روز براي من 5 روز هم نيست كه گذشته
بعد اصلا نياز به بكاپ ندارم سايتم را منتقل كنند روي يه سرور ديگه كه اونم از سرور پارس گرفتم و فعال هست سالانه هم هست و الان بيكار
دوست عزیز
برداشت کلی که از قوانین میشه کرد ، اینه که بک اپ گیری در کل برعهده کاربر است و بک اپی که شرکت می گیرد فقط برای خودش است ، یعنی اگر هارد سرور سوخت بک اپ داشته باشند و چنان که سرویس منقضی شد کاربر اگر بک اپ رو خواست باید هزینه کند.
بنظر بنده اگر قصد پرداخت هزینه رو ندارید بیخیال بک اپ بشید بهتره.
30 روز یا 72 ساعتی که گفته واسه اینه که اگر پرداخت نکردید مسدود شد تا این مدت داده هات رو نگه میدارند ولی بعد از این مسئولیتی ندارند
جناب کلا حق با سرور پارس است از اول تا آخر اما این انصاف نیست که بگن هاست جدید بخری انتقال میدهیم ولی روی هاست های قبلیت نمیدهیم این غیر منصفانه است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من كه اصلا بيخيال بكاپ گرفتن شدم ميخوام كه سايت را به يه سرور ديگه كه ازشون گرفتم و فعال و بيكار هست منتقل كنند
اين كار هم انجام نميدند آيا اينكه ميخوام سايتم را ببرند روي يه هاست ديگه كه اون هاستم براي خود سرور پارس هست چيز زياد و غير منطقي هست
اگه به شكله بگيد كه من اصلا كلا بيخيال بشم دوستاني كه فروش هاست دارند اگه مشتري درخواست بده سايت من ببر روي يه يه سرور ديگه كه انم از شما تهيه كرده براش انجام نميديد
و ميگيد كه اول يه هاست بخر تا برات انتقال بديم من چيز زيادي نخواستم و در اين مورد هم چيزي تو قوانين ذكر نشده اگه من نديدم شما بگيد كجاش نوشته
با تشكر
- - - Updated - - -
الان چند روزه منو الاف كردند پنج شنبه و جمعه كه گفتند ارجاع داديم براي مالي و مالي بايد جواب بده مالي هم فقط در تايم اداري هستند
امروز هم مالي جوابي كه داد برو هاست بخر و ديگه هر چقدر تماس گرفتم و تيكت فرستادم جوابي ندادند
هر كي از اين شركت هاست گرفته كه تا حالا پشيمون بوده و اگر هم بگيره مطمئن باشيد پشيمون خواهد شد
سلام خير دوست عزيز يكي فعال هست و الان بيكار مونده چون سايتي روي اون نيست و ميشد روي اون هاست منتقل كنند بالاخره مجبور به پرداخت براي تمديد هاست شدم تا فقط بتونم سايت را منتقل كنم الانم اون هاست هم كه فعال شد بيكار افتاد فقط براي اينكه من كمتر از 5 دقيقه سايتم را منتقل كنم مجبور كردند كه پول يك سال را پرداخت كنم من كه راضي نيستم چون ميتونستند كار منو راه بندازند ولي نكردند
99 درصد هاستینگ ها هیچگونه پشتیبانی ای نخواهند داشت (در صورتیکه سرویس شما فعال نباشید)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)