-
عضو انجمن
فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب

فروش این آفر به پایان رسیده است
به تاپیک آفر جدید ما مراجعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/119782/
تحویل سرور ها 1ساعته هست ( در تعطیلات حداکثر 24 ساعت )
تلفن تماس شرکت : 02144437208
یاهو جدید شرکت : drswebir
ویرایش توسط alfavps.com : August 8th, 2014 در ساعت 15:35
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
alivw71, Cyrus.The.Great, jamaldanlod, keyvan4, ma3oud91, mgh494, MhR7, MoriP, nanotech, Quality, sor
-
June 5th, 2014 14:43
# ADS
-
August 30th, 2014, 16:59
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
عجب!!بنده اتفاقا به شما حق دادم،مشکلی نیست،ادامه دهید..
-
-
August 30th, 2014, 17:20
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
من از ایشون 2 ماه سرویس دارم و تا حالا با ایشون به مشکل بر نخوردم کساییم که مشکل دارن چون ایشون دارای نماد هستن به راحتی میتونن ازش شکایت کنن دلیلی نداره بیان اینجا و یکسری مسائل بگن و معلوم نیست مدرک داشته باشن یا خیر اگر مدرک دارید میتونید به راحتی از ایشون شکایت کنید بلاخره برای هرکس مشکلی پیش میاد حداقل ایشون انقدر شرف داشتن که وایستادن ودارن جواب میدن مثل بعضیا نیستن پول مردمو بالا بکشن و برن
-
-
August 30th, 2014, 18:45
عضو انجمن
مدیریت دوریس وب امکانش هست یاهو آنلاین بشید؟
-
تعداد تشکر ها از mahdi-relax به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2014, 20:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
مدیریت دوریس وب امکانش هست یاهو آنلاین بشید؟
ممکن نیست چون یاهو ای دی شرکت رو دی اکتیو کردن
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2014, 20:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
میشه یکم به تیکت ها برسید ممنون میشیم
-
-
August 30th, 2014, 20:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
بگین فقط نمایندگی هاست ها رو تحویل میدین یا نه ؟ بنده بیشتر از 1 هفتس سایت هام دان تیکت ها رو هم که جواب نمیدین تنها راه ارتباط این انجمن هست اگه نمیخواین تحویل بدین لطف کنید
بک آپ از تمامی هاست ها ارسال نمایید
-
-
August 30th, 2014, 20:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lemo1996
سلام
بگین فقط نمایندگی هاست ها رو تحویل میدین یا نه ؟ بنده بیشتر از 1 هفتس سایت هام دان تیکت ها رو هم که جواب نمیدین تنها راه ارتباط این انجمن هست اگه نمیخواین تحویل بدین لطف کنید
بک آپ از تمامی هاست ها ارسال نمایید
اینطور که بنده اطلاع دارم دیتابیس تمام اکانت ها حذف شده و قابل دسترسی نیست ولی فایل هاتون داخل فایل منیجر سر جاشه بهتره به مشتری هاتون بگید اسکریپت ها رو دوباره نصب کنند
-
-
August 30th, 2014, 21:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
اینطور که بنده اطلاع دارم دیتابیس تمام اکانت ها حذف شده و قابل دسترسی نیست ولی فایل هاتون داخل فایل منیجر سر جاشه بهتره به مشتری هاتون بگید اسکریپت ها رو دوباره نصب کنند
ما در دیتا بیس هامون 2 تا whmcs داشتیم اگه دیتا بیس ها پاک شده باشه که ... خدارو شکر سایت اصلی خودمونو رو این سرور نیووردم
-
-
August 30th, 2014, 21:29
سرور فرانسه هم دان شده................ در حالی که امروز تمدید کردم سرور از دسترس خارجه
تیکت ها را جواب نمیدن
عجب اشتباهی کردم
-
-
August 30th, 2014, 23:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iLost
سرور فرانسه هم دان شده................ در حالی که امروز تمدید کردم سرور از دسترس خارجه
تیکت ها را جواب نمیدن
عجب اشتباهی کردم
داداش شما دیگه چقد باحالی همه دارن میگن پولمونو بده بد شما تمدید هم کردی
-
تعداد تشکر ها ازRingmoon به دلیل پست مفید