-
August 29th, 2014, 15:52
عضو دائم
سرطان ! پایان یا شروع ؟
از مرگ ترس داشت و ترس من که آدم سرطانی بود مثل سرطانیهای دیگر با ترس همه آدمهای دنیا فرق داشت، بیمار سرطانی احساس تنهایی میکند، مثل فردی میماند که اسلحه روی شقیقهاش گذاشتهاند و ضامن آن را هم کشیدهاند، فقط منتظر یک حرکت کوچک است.
با اینکه بیمار را همه دوست دارند و اطرافیانش مرتب به او میگویند که خوب میشود اما چشمهایشان چیز دیگری میگوید مثل اینکه برای او فردایی نیست او رفتنی است، در حالی که یک فرد سالم میتواند به شش ماه بعد فکر کند، برای آن برنامهریزی کنید بیمار سرطانی نمیتواند و فکر میکند باید خودش را برای خداحافظی آماده کند و در این خداحافظی تنهای تنهاست، عزیزترین کسانش هم نمیتوانند کنارش بمانند
او باید تنها برود و تازه آن موقع است که غمی عظیم را در دلش احساس میکند و دلتنگ میشود.
دلتنگ برای زیباییهای زندگی، برای خورشید که هر روز خانهاش را روشن میکند، برای ماه که چراغ شبهایش است، برای جدایی از همسرش، برای دوری از فرزندانش و انسان سرطانی در همه این دردها تنهای تنهاست، پزشکان سعی میکنند با دارو جسم او را نجات دهند اما افسردگی چنگال سیاهش را بر روح و ذهن بیماران کشیده است.
هر جا بروند تاریکی احاطهشان کرده!
اتفاقی که موجب میشود بیماران سرطانی حتی به درمان و اثر دارو بیاعتقاد شوند…
متن بالا رو نقل قول گذاشتم از خانم شهرزاد آیرام اروح کندی که الان مدیر موسسه سرور مهراندیشان راستین هست
متاسفانه دو سال پیش دایی عزیزم در بستر جان به جان آفرین تسلیم کرد و دو سال قبل از آن هم شوهر خاله ی عزیزم بر اثر بیماری عمرش رو داد به شما
از همان چهار سال پیش سرطان در وجود خاله ام رشد یافت و زندگی کرد . اما الان بعد از چهار سال دیگر دکترها دست از امید کشیده اند و میگویند به پایان رسیده است…
بله چند روزی نبودم و دلیلش هم رفتن پیش این عزیزم بود
دوستان از همتون میخام برای سلامتی ایشون دعا کنید . همیشه خدا بهترین ها رو گلچین میکنه و زود میگیرتشون از ما
اما شما هم در نمازهاتون برای همه بیماران سرطانی دعا کنید . آنها هم حق زندگی دارند همانند ما . همه بهش میگند انشالله خدا شفا بده اما تو چشمای همشون میشه برق خداحافظی رو دید…نمیدونید چه دردی داره
خدایا به حق محمد و آل محمد (ص) همه بیماران و مخصوصا بیماران سرطانی را از چنگ بیماری نجات بده و لباس عافیت بپوشان
آمین یا رب العالمین
وهاب آنلاين | سرطان ! پایان یا شروع ؟
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
asafnak, CloudSupport.ir, emperor3508, hamid.soltani92, HPxf, InterServer.ir, loox2music, merci, omid3963, pakradm, samansystems, taha_2011
-
August 29th, 2014 15:52
# ADS
-
August 29th, 2014, 16:36
پاسخ : سرطان ! پایان یا شروع ؟
ان شاء الله خدا همه مریض ها رو شفا بده
-
تعداد تشکر ها ازasafnak به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 16:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
asafnak
ان شاء الله خدا همه مریض ها رو شفا بده
آمـــــــــــــین یا رب العالمین
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 18:37
عضو انجمن
همه مريضان نيازمند دعا هستن.انشالله كه خوب ميشن به آغوش خانواده برميكردن
سرطان ارثي هم هست ؟
-
تعداد تشکر ها ازMr.black-hat به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 19:22
يا من اسمه دواء و ذکره شفاء
خديا همه مريض ها رو شفا بده.
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 19:37
عضو انجمن
اتفاقا در راه مجلس ختم یکی از دوستانم هستم که بعد از یک داستان خیلی شیرین در رودخانه ای در ترکیه جان به جان آفرین تسلیم کرد.
دوستان ان شالله برای سلامتی ایشون دعا کنید امروز هم جمعه هست در کنار دعا یک فاتحه برای دوست من هم بخونید.
اجرتون با خدا باشه
تشکر ازتون
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 19:43
ایشالله خدا همه مریضا رو شفا بده :-(
-
تعداد تشکر ها ازHPxf به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 19:48
عضو جدید
خدا شفا بده دوست عزیز.
انشاالله هیچکس حتی دشمن گرفتار اینگونه بیماریا نشه .
-
تعداد تشکر ها ازمیزبانی کهکشان به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 19:55
عضو دائم
من تقریبا همیشه ب محک سر میزنم ، علتش هم کسی بود ک دیگه تو این دنیا نیست ...
میدونید چرا پنجره های طبقات بالای ساختمون رو با حفاظ بستن ؟! یکبار پرسیدم ...
- چون خیلی از مادر های این بچه ها ک نتونستن بچه شون رو تو اون وضعیت ببینند از پنچره خودشون رو پرت کردن پایین و خودکشی کردن ...
فک میکنم ب جای نشستن اینجا و دعا کردن ، با حتی ۱۰۰۰ تومن ، بهتر میتونید ب کودکان سرطانی کمک کنید :
همین الان می خواهم به محک کمک کنم
با تشکر ...
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 19:57
عضو انجمن
«يا من اسمه دواء و ذکره شفاء»
انشاءالله خداوند همه مریضان، از جمله خاله دوست گرامی مان آقا وهاب را شفا عنایت فرماید.
نمیدانم چرا هرگاه اسمی از سرطان می آید ناخودآگاه یاد بچه های سرطانی محک می افتم.
اگر دوست داشتید مقداری برای این بچه ها صدقه دهید. همین الان می خواهم به محک کمک کنم
20140827043654_dsc_1388.jpgpop-up.jpg
-
تعداد تشکر ها ازpakradm به دلیل پست مفید