سلام
من یه سرور میکروتیک دارم
فکر میکنم کسی داره دیداس میکنه ، خیلی سریع ترافیکم مصرف میشه
چطور بفهمم دارم دیداس میشوم
و چطور جلوگیری کنم
سلام
من یه سرور میکروتیک دارم
فکر میکنم کسی داره دیداس میکنه ، خیلی سریع ترافیکم مصرف میشه
چطور بفهمم دارم دیداس میشوم
و چطور جلوگیری کنم
سرور ایران هست ؟
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
از میدیریت سرور جایی که خریداری کردید بدید بررسی نمایند
مدیر سرور میگه " در حال حاضر ترافیک نامعمولی بر روی سرور شما رویت نمی گردد. " ولی من از دیشب تا حالا هیچ یوزر آنلاین ندارم ولی 5 گیگ ترافیک مصرف کردم
شما سرورتون رو از انلاین سرور گرفتید؟ توی گرافهاتون میتوانین میزان |پهنای باند ببینید از طریق پنلی که به شما داده شده است
جناب ترافیک وقتی به سرور شما میرسه میخواهید چه کنید ؟
خب به پارس پک بگید سرورتون را بررسی کنند اگر اتک هست جلوی ان را بگیرند.
از جایی که خرید کردید پشتیبانی بگیرید خب. عجب !!!!! وقتی ترافیک به سرور شما برسه شما هیچ کاری نمیتوانید بکنید،
- - - Updated - - -
اتک که 5 گیگ ترافیک نمیزنه ول کنه بره.!!!!!
اگر اتکی باشه الان مدیر سرورتون میتونه متوجه بشه و فقط هم همین امکانش هست، چون معمولا لاگ آیپی ها گرفته نمیشه مگر بنا به شرایطی درخواست بدید و این هم باید خودشون به شما توضیح بدهند.
ویرایش توسط RoobinaServer : August 28th, 2014 در ساعت 13:06
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)