از وقتی که پليس فتا وقتی که از يک کارت هکی خريد ميشه به جای اينکه خر صاحب کارت رو بگيره و بگه چرا اطلاعاتت رو دادی دست اين و اون خر فروشنده رو ميگيره که به کی فروختی.
بعد ديجی کالا ميگه به ايکس فروختم با اين آدرس.
بعد ميرن ميبينن آدرس اشتباه هست.
بعد ميگن ديجی کالا تو دروغ ميگی تو اصلا چيزی نفروختی.
بيا پول اين يارو صاحب کارت رو پس بده.
روزی هزار تا خريد از ديجی کالا ميشه قطعا اگر مشکلی بود 500 تا تاپيک باز ميشد.
وقتی فقط خود شما مشکل داريد بدونيد يکجای کار شما مشکل داره و سعی کنيد اون مشکل رو حل کنيد بجای اينکه بخواين از طريق تاپيک بدون مستندات و اطلاعات به يک مجموعه فشار بياريد.
تازه پرونده برسه دست پليس فتا که خوبه. باز ميدونه چی به چی هست.
اون پرونده هایی که به پليس فتا نميرسه و قاضی تو شهرستان بدون هيچ اطلاعی حکم ميده و يک حساب با گردش بالا رو ميبنده که واويلا.
ویرایش توسط samansystems : August 24th, 2014 در ساعت 17:07
تاپیک من شکایت نبود از اولش !
مشکل اصلی و اساسی فقط و فقط جواب ندادن حتی به یکی از ایمیل ها
و جواب های تلفنی بی فایده مثل "خیر کنسل نمیکنیم" و "صبر کنید (دو روزه)" هست و من بلا تکلیف نمیدونم از جای دیگه بخرم یا نه !
دلیل هم فقط و فقط بخاطر کادوی تولد هست وگرنه یکی دو روز صبر هیچ مشکلی نداره ... و از بابت پول هم اطمینان دارم.
ویرایش توسط be099 : August 24th, 2014 در ساعت 17:19
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
- - - Updated - - -
ممنون ولی بعضی از دوستان مطلق به مساله نگاه میکنن !
احتمالا تاحالا پیش نیومده براتون که نخواید کسی بفهمه چی خریدید (اونم از دیجی کالا که روی بسته بندی هم آرم میزنه) خوب هر کس تو خونمون تحویل میگرفت میفهمید !
همین 3 ماه پیش با آدرس و شماره ثابت خونمون یه چیز دیگه خریدم از همین دیجی کالا
من خودم میدونم اشتباه کردم شاید اگه خودمم دیجی کالا بودم این کارو میکردم
ولی این کنسل نکردن و جواب ندادن واقعا قابل درک نیست برام !
دوستان عزیز من نگفتم پولمو همینطور الکی میخوام در صورتی که خیلی راحت میتونن ریجکت کنن و مدرک هم دارن که پول از حساب درگاه ملت به مبلغ فلان در تاریخ فلان از فلان شماره حساب اومد توی حساب شرکت و چند ساعت بعد برگشت !
با پرینت هر دو حساب همه چیز کاملا مشخص میشه و قابل پی گیریه
واقعا طبق کدام قانون شما میگید اگه همچین اتفاقی بیفته دیجی کالا شریک جرم آقای کیف قاپ میشه ؟ لطفا بگید ! پس اگر اینطوریه باید حتما حتما اول حسابی کاربر اهراز هویت بشه بعد درگاه پرداخت باز بشه براش چرا درگاه واسه هرکس بازه ؟؟)
اینا همه به کنار
خیلی واضح گفتم کنسل کنید ، اول گفتن صبر کنید حتما امروز تماس میگیرم و مشکلتون حل میشه
بار دوم و سوم که پرسیدم آیا نمیشه سفارشیو که هنوز منتظر تایید مشتری هست کنسل کرد ، که اون خانم محترم خیلی واضح به من گفتند "خیر !"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)