نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1210 نمایش پست ها
حرف شما درسته
ولی وقتی ایشون گواهی نامه رو دادن دیگه مشکلی نداره که اینم نشون اینماد بده با همون عکس کارت عابر بانک رو یا حتی فوقش یه نامه بگیره که صاحبه حساب هست البته از بانک اینماد قبول میکنه ولی دیجی کالا قبول نمیکنه
عزیزم ایشون یه تخلفی کرده و الان اکانت ایشون متخلفه.

خب دی جی کالا هم نگفته که برگشت نمیدم گفته صبر کنید. من از نحوه کارشون خبر ندارم ولی شاید برای تایید اکانت باید همین مدارک را مدیریت ببینه و تایید کنه و این زمان بره.

دی جی کالا اگر دقت کنید مخالفتی نکرده و فقط گفته مدارک رو که دادید حالا باید صبر کنید.

احتمالا شخص دیگری تصمیم گیرنده هست.

وقتی تایید شد اگر بعدش دی جی کالا گفت فقط جنس میدم و برگشت نمیدم اون وقت حرفتون درسته.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط be099 نمایش پست ها
من اشتباه خودمو قبول دارم

مساله من الان اینه :
من میخوام برم از جای دیگه سفارش بدم ، پول قرار با مدرک استعلام شده برگرده ، قراره یک ماه طول بکشه قبول هر وقت مطمئن شدند که من کیف قاپ نیستم پولو بدن اما لطفا سفارش منو کنسل کنند و نفرستند !
فردا روزی نیاد بگه تایید شد بیا جنست ! اونقت من دوتا خریده باشم !
جوابشون اینه : خیر کنسل نمیکنیم ، صبر کنید
بابا ایولا
1.800.000 برای من کم نیست...

من یک احتمال میدم اون هم اینه که منظورش اینه الان کنسل نمیشه. چون دقت کنید گفت کنسل نمیکنیم و صبر کنید نگفته که کنسل نمیکنیم جنس تحویل میدیم.

هنوز اکانت شما برای آنها تایید نشده تا اصلا بخوان کاری بکنند.

شما یک بار دیگر با آرامش این موارد را بگید به هشون شاید بهتر جواب بدن ، دقت کنید در دید انها شخصی کلاه .... هستید پس سعی کنید خودتان آرامش را بیشتر حفظ کنید.

یا حق