شکایت که حوصله میخواد ، من اگه حوصله داشتم کارت ملی میگرفتم ...
دور زدنی در کار نبوده ، کادوی تولد بوده نمیخواستم کسی بفهمه که ایشالله دیگه داره میشه کادوی عروسی![]()
توی آدرس قبلی هم نوشته بودم به تیپاکس شهرمون تحویل بدن و زنگ بزنن برم بگیرم
توی همین دیجی کالا یه قسمت داره میتونی به صورت کادو یه کالایی بفرستی برای یکی دیگه ، اگه این گزینرو زده بودم پس هیچوقت نمیرسید ...
با هر کدوم که صحبت میکنم اطلاع دقیقی نمیدن ، فقط میگن صبر کن !
جالب اینجاس دقیق بهشون گفتم مگه شک شما به این نیست که کارت مال من نیست ! خوب پولو برگشت بدید به همون کارت ، نقدی میرم بانک میریزم حساب ! باز هم میگن مشخصات ناقصه
پ.ن :
در مرحله آخر با گرفتن کارت ملی مشکل حل میشه
تنها چیزی که میلنگه و هیچ کس هم نه با ایمیل نه تلفن پاسخی نمیده اینه
"کنسل کن تا برم از جای دیگه بگیرم" جواب ----> "خیر"
سفارشی که وضعیتش : "در انتظار تایید مجدد مشتری" ...
پاسخ مختصر و مفید :
جواب قانون به دی جی کالا : شما که متوجه شدید این کارت مال خود شخص خریدار نیست و شک داشتید چرا پول را بلوکه نکردید و با برگشت هزینه مجدد به اون کارت باعث ادامه خسارت بیشتر به صاحب حساب شدید ؟ شما هم شریک جرم هستید و از کجا معلوم دستتون با ... کارت یکی نیست ؟
- - - Updated - - -
عزیزم اون اینماد قانون داره که باید برگشت بدن ولی وقتی اینماد بگه چرا برگشت ندادین دی جی کالا میگه شک به کلاه برداری هست اینماد هم میگه پس طی فلان مدت مشخص کنید که چه میشود و ... و از خود شاکی هم مدارک میخواد اون موقع ایشونم که ندارند بدتر اینماد حالا با ایشون در گیر میشه :ی
مطمئن باشید اینماد قانونی در موارد کلاه برداری نیست در مواردی هست که هیچ مشکلی نیست و فقط مسئله انصراف خریدار در حالت عادی هست.
الان دی جی کالا شک به کلاه برداری ایشون داره ...
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دقيقا همين هست. کارتی که هک شده رو اگر برگشت بدن بهش ميره و از جای ديگه نقد ميشه.
بهترين کار مشخص شدن صاحب کارت پيش از برگشت وجه هست.
یه بارهم خودم گوشی سفارش دادم یه مدل دیگشو اوردن که من عکس فاکتور دی جی کالا با مدل گوشی رو فرستادم اینماد اونا هم داشتن نماد رو میگرفتن که مجبور شدن هزینه رو پس بدن![]()
از وقتی که پليس فتا وقتی که از يک کارت هکی خريد ميشه به جای اينکه خر صاحب کارت رو بگيره و بگه چرا اطلاعاتت رو دادی دست اين و اون خر فروشنده رو ميگيره که به کی فروختی.
بعد ديجی کالا ميگه به ايکس فروختم با اين آدرس.
بعد ميرن ميبينن آدرس اشتباه هست.
بعد ميگن ديجی کالا تو دروغ ميگی تو اصلا چيزی نفروختی.
بيا پول اين يارو صاحب کارت رو پس بده.
روزی هزار تا خريد از ديجی کالا ميشه قطعا اگر مشکلی بود 500 تا تاپيک باز ميشد.
وقتی فقط خود شما مشکل داريد بدونيد يکجای کار شما مشکل داره و سعی کنيد اون مشکل رو حل کنيد بجای اينکه بخواين از طريق تاپيک بدون مستندات و اطلاعات به يک مجموعه فشار بياريد.
تازه پرونده برسه دست پليس فتا که خوبه. باز ميدونه چی به چی هست.
اون پرونده هایی که به پليس فتا نميرسه و قاضی تو شهرستان بدون هيچ اطلاعی حکم ميده و يک حساب با گردش بالا رو ميبنده که واويلا.
ویرایش توسط samansystems : August 24th, 2014 در ساعت 17:07
تاپیک من شکایت نبود از اولش !
مشکل اصلی و اساسی فقط و فقط جواب ندادن حتی به یکی از ایمیل ها
و جواب های تلفنی بی فایده مثل "خیر کنسل نمیکنیم" و "صبر کنید (دو روزه)" هست و من بلا تکلیف نمیدونم از جای دیگه بخرم یا نه !
دلیل هم فقط و فقط بخاطر کادوی تولد هست وگرنه یکی دو روز صبر هیچ مشکلی نداره ... و از بابت پول هم اطمینان دارم.
ویرایش توسط be099 : August 24th, 2014 در ساعت 17:19
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)