-
August 24th, 2014, 01:54
عضو انجمن
پاسخ : به سرمایه گذار جهت راه اندازی سایت جامعه مجازی نیازمندیم ( با سود و درآمد عالی )

نوشته اصلی توسط
maralhost
به یک سرمایه گذار با حداقل میزانه 1 میلیون تومان به بالا جهت راه اندازی جامعه مجازی فارسی نیازمندیم .
لطفا دوستان جهت دریافت اطلاعات کامل تر پیام بدن .
با آی دی من هم میتونین ارتباط برقرار کنین . Reza7843
لطفا دوستانی که به طور جدی قصده سرمایه گذاری و ورود به دنیای اینترنت را دارند پیام بدن .
سلام دوست عزیز نمیخوام از کار منصرفت کنم ولی خوب دیگه جواب نمیده من حدود 6-7 ماه پیش این ایده توی سرم بود اونم با هزینه که اماده کرده بودم حدود 3 میلیون بود
ولی پشیمون شدم به این نتیجه رسیدم که باید دنبال ایده های جدید تر باشیم !
الان هر کی رسیده یه اسکریپت پی اچ پی فاکس دان کرده نصب کرده روی هاست و ....
یکی از دوستان در همین انجمن به من گفت سرویسی که میخوایی ارایه بدی به اقا x چه خصوصیتی داره که بیاد و سرویس شما رو بگیره !!! حرف خیلی معنی داری بود .
حالا چون اسپم هم نشه .
نظر بنده :
اگه میتونید یک اسکریپت اختصاصی بنویسید یا بدین براتون نوشته بشه که هم امنیت بالا داره و هم سیستم جدید باشه
تبلیغات گسترده ای بکنید و البته هدفمند
بهترین امکانات رو داشته باشید
در کل اگه واقا سرویست جدیده و حتما برو دنبالش
ببخشید اگه اسپم شده اطلاع دهید ویرایش کنم !
ارزوی موفقیت دارم براتون
-
-
August 24th, 2014 01:54
# ADS
-
August 24th, 2014, 12:27
پاسخ : به سرمایه گذار جهت راه اندازی سایت جامعه مجازی نیازمندیم ( با سود و درآمد عالی )

نوشته اصلی توسط
sor
سلام دوست عزیز نمیخوام از کار منصرفت کنم ولی خوب دیگه جواب نمیده من حدود 6-7 ماه پیش این ایده توی سرم بود اونم با هزینه که اماده کرده بودم حدود 3 میلیون بود
ولی پشیمون شدم به این نتیجه رسیدم که باید دنبال ایده های جدید تر باشیم !
الان هر کی رسیده یه اسکریپت پی اچ پی فاکس دان کرده نصب کرده روی هاست و ....
یکی از دوستان در همین انجمن به من گفت سرویسی که میخوایی ارایه بدی به اقا x چه خصوصیتی داره که بیاد و سرویس شما رو بگیره !!! حرف خیلی معنی داری بود .
حالا چون اسپم هم نشه .
نظر بنده :
اگه میتونید یک اسکریپت اختصاصی بنویسید یا بدین براتون نوشته بشه که هم امنیت بالا داره و هم سیستم جدید باشه
تبلیغات گسترده ای بکنید و البته هدفمند
بهترین امکانات رو داشته باشید
در کل اگه واقا سرویست جدیده و حتما برو دنبالش
ببخشید اگه اسپم شده اطلاع دهید ویرایش کنم !
ارزوی موفقیت دارم براتون
با تشکر فراوان از راهنماییتون .
حرفه شما واقعا درسته ولی تا زمانی که سرمایه گذار بسیار خوب وجود نداشته باشه که بتونه ساپورت کنه هیچ وقت حرفه شما به واقعیت تبدیل نمیشه .
-