باید حتما کامل بررسی بشه و بعد از دستوری استفاده کنید :
ابتدا ببینید مشکل از بکاپ گیری خودکار یا... نیست؟
یا چند مورد دیگه هست این موارد رو کاملا بررسی کنید
و بعد که کاملا مطمئن شدید اون مشکل رو اعلام کنید که نحوه دستور دهی همون مورد رو بدم خدمتتون چون گاهی مواقع هر دستوری میتونه مشکل ساز باشه
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
بله اکثر مواقع مشکل از این مورد هست
درصورتی که میخواید همه فایلهای بکاپ که خودکار گرفته میشه رو پاک کنید از دستور زیر در SSH استفاده کنید :
rm -rf backups
اگر پوشه بکاپ ها اسمش متفاوت هست اون رو جایگذین کنید در دستور مثل دستور زیر :
rm -rf user_backups
اگر مشکل حل شد (به احتمال بیش از 50% مشکل از همین مورد هست) سعی کنید حتما سرور رو ریبوت کنید و بعد هم در قسمت بکاپ خودکار هم دستور بکاپ گیری خودکار رو حذف کنید.
سعی کنید به هیچ وجه در داخل سرور خودتون بکاپ نگیرید چون خیلی دردسر ساز هست اکثر مواقع.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما
بکاپ ها را پاک کردم و تقریبا 33گیگ فضا خالی شد.
حالا مشکل ورود به دایرکت ادمین حل شد.
ولی متاسفانه mysql استارت نمیشه و هیچکدوم از سایتها به دیتابیسشون وصل نمیشن؟
این خطاییه که هنگام استارت mysql بهم میده:
راستی سرورمو چطوری ریبوت کنم؟Manager of pid-file quit without updating file
ابتدا باید وضعیت MySql رو ببینیم. با دستور زیر میشه وضعیتش رو فهمید :
در صورت عدم فعال بود سرویس دستور زیر رو برای ریستارت اجرا می کنیم:service mysqld status
حالا اگر مشکل حل نشد بصورت زیر اقدام کنید :service mysqld restart
به فایل زیر برید :
و سپس تمام محتوا را حذف و اطلاعات زیر رو جایگزین کنید و مجددا mysql را restart کنید :/etc/my.cnf
مجددا اگر حل نشد ممکنه با متوقف کردن انجام proccess های مرتبط مشکل برطرف بشه :[mysqld]
skip-external-locking
به احتمال خیلی زیاد مشکل برطرف بشه ابتدا از همون روش اول استفاده کنید صرفا اگر مشکل حل نشد به سراغ روشهای بعدی برید.ps aux | grep mysqlkill -9 PROCNUMBER ;
killall mysqld
و اگر هم مشکل برطرف نشد بعد 5 دقیقه صبر کردن باید سرور رو ریستارت کنید و مجددا 10 یا 20 دقیقه ای صبر کنید :
فکر کنم نسبتا مشکلتون کامل حل بشه.reboot
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)