نقل قول نوشته اصلی توسط mameysam23 نمایش پست ها
سلام . خدمت همه ی دوستان عزیز . فکر کنم بحث جالی پیش آمده . من کل این تاپیک رو خوندم . واقعاً از بحث ها خوشم آمد . به نظر من برای ساخت سایت ها و ... اول از همه باید امیدوار بود و به کار خود حتی همان کار کوچکی که در حال انجام هستی ادامه بدی . بعد از اون باید به دنبال اسپانسر باشی . که همه می دانند که سایت های بزرگ همگی دارای اسپانسر های بزرگی هم هستند . مثل سایت پی سی دانلود که فکر می کنم الان هزینه سرور نمی ده . حدوداً هم 13 تا سرور داره ! اما همه اسپانسری است .
در ضمن برای شروع هر کاری باید یه پولی برای شروع داشت .
فکر می کنم اگر چندین نفری که هر چی بیشتر باشه بودجه هم بیش تر می شه همکاری کرد . مطمئناً موفق تر خواهد بود .

عزیزان ! به نظرم بهترین کار اینه که چند نفره ، هر چه بیش تر بهتر ، با هم همکاری کنیم و یه سایت دانلود درست کنیم . باور کنید نتیجه می ده . فکر کنید 20 نفر اگه باشیم . روزی یه پست . روزی 20 بار آپدیت می شه .

شما هم بگید . حرف بزنید . به نتیجه برسیم .

در ضمن در مورد سیاست هم هرچی بگیم فایده نداره . حرفمون به جایی نمی رسه . کاری ازمون برنمیاد .
من دامنه رنک 1 : موتور جستجوی دانلود نرم افزار و بازی رو دارم + هاست! هاست دانلود ایران هم میتونم تا حدی بگیرم.

افراد زیادی اگر باشیم من حاضرم همکاری کنم. الان جم سافت رو تبدیل کردم به موتور جستجوی دانلود که زیاد بازدیدی نداره!

شما یه تاپیک بزن اطلاعاتی که بنده دادم رو بزار!

ببینیم شریک پیدا میشه؟ باید آرشیومون خیلی سریعتر از روزی 20 پست بره روی سایت که خیلی زود موفق بشیم.