نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: اورسل چیست ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن speednet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

پیش فرض پاسخ : اورسل چیست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    مطمئنید ؟ ، پس چطوریه ک الان سروری ک براش ۵۱۲ مگ رم تعریف شده داره ۵۵۰ مگ مصرف میکنه ؟
    دوست عزیز والا من این تایپک رو برای بحث یا رد کردن حرف کسی نزدم و ... خدمتتون هم عرض کردم می تونید تیک رو بر دارید و خودتون مشاهده کنید و نتیجه رو اینجا بیان کنید عرض کردم خدمتتون جواب خودم بله بود و چون شک داشتم با همکاری دیگه و اساتید محترم مشورت کردم و اونها هم همین نظرو داشتن حالابرداشتن تیک و همچنین گزارش نتیجه در اینجا زمان بیشتری نمیبره که بخوایم روش بحث کنیم شما همین کار روانجام بدین و یه اسکرین شات قبل از برداشتن تیک و یه اسکرین شات بعد ازبرداشتن تیک بزارید تا ما هم نتیجه رو مشاهده کنیم تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    مطمئنید ؟ ، پس چطوریه ک الان سروری ک براش ۵۱۲ مگ رم تعریف شده داره ۵۵۰ مگ مصرف میکنه ؟

من این مورد رو قبلا تست کرده بودم ، منابع سایر vm ها رو اشغال نمیکنه ، فقط از فضای خالی رم سرور یک درصدی رم علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده .

حالا بازم تست میکنم ... ممنون .
    لطفا تست کنید و اسکرین شات هارو بزارید تا ما هم استفاده کنیم و اینکه میگین ازفضای خالی رم استفاده میکنه خوب اومدیم این ماشین بیشاز اندازه فیزیکی رم مصرف داشت و باعث هنگ هاست بشه اون موقع تکلیف چیه پس میتونه با سایر ماشین ها هم اسیب بزنه و از طرفی وقتی شما جواب سئوالرومیدونید وتست هم کردید چرا میپرسیدمیتونید مطلب رو تکمیل ترکنید غیر از این هستش ؟
    شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
    http://cp.hostgtx.com/
    skype id : sniper000man

2. تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)