دوست عزیز والا من این تایپک رو برای بحث یا رد کردن حرف کسی نزدم و ... خدمتتون هم عرض کردم می تونید تیک رو بر دارید و خودتون مشاهده کنید و نتیجه رو اینجا بیان کنید عرض کردم خدمتتون جواب خودم بله بود و چون شک داشتم با همکاری دیگه و اساتید محترم مشورت کردم و اونها هم همین نظرو داشتن حالابرداشتن تیک و همچنین گزارش نتیجه در اینجا زمان بیشتری نمیبره که بخوایم روش بحث کنیم شما همین کار روانجام بدین و یه اسکرین شات قبل از برداشتن تیک و یه اسکرین شات بعد ازبرداشتن تیک بزارید تا ما هم نتیجه رو مشاهده کنیم تشکر
- - - Updated - - -
لطفا تست کنید و اسکرین شات هارو بزارید تا ما هم استفاده کنیم و اینکه میگین ازفضای خالی رم استفاده میکنه خوب اومدیم این ماشین بیشاز اندازه فیزیکی رم مصرف داشت و باعث هنگ هاست بشه اون موقع تکلیف چیه پس میتونه با سایر ماشین ها هم اسیب بزنه و از طرفی وقتی شما جواب سئوالرومیدونید وتست هم کردید چرا میپرسیدمیتونید مطلب رو تکمیل ترکنید غیر از این هستش ؟
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
چون شک دارم میپرسم ، قبلا هم پرسیده بودم ، جواب درست حسابی نگرفته بودم ...
اما در کل فک میکنم منابع سایر vm ها رو اشغال نمیکنه ، فقط از فضای خالی رم سرور یک درصدی رم علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده ک بیشتر از حالتیه ک ما یک عدد در کادر وارد کنیم ، بازم مطمئن نیستم .
عکس در حالت غیر unlimite :
الان درسته ؟
یعنی بصورت پیش فرض همینطوری ه ؟ و طبیعیه دیگه ؟
.![]()
ویرایش توسط OmidX : August 19th, 2014 در ساعت 01:45
...Zzzz...
منابع سایر ماشین ها از قبل رضرو شده و نمیتونه استفاده کنه اما وقتی استفاده ماشین بیش از اندازه باشه می تونه باعث از کار افتادن هاست بشه و وقتی هاست از کار بیفته ماشین های دیگه هم از کار میفتن و این قسمت رو متوجه نشدم
علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده ک بیشتر از حالتیه ک ما یک عدد در کادر وارد کنیم
عزیز اون اسکرین شات هارو نزاشتین ها من هم هنوز شک دارم تا به یقین برسم ؟! شما چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی خب تست برای این جور مواقع گذاشتن تست کنید بفرمایید ما که علامه دهر نیستیم ما هم مثل شما از وی ام ویر استفاده میکنیم و کلا بحث تایپک یه چیز دیگه بود الان شده یه چیز دیگه ! بازم موردی نداره من در حد توان جواب میدم د مواقعی هم که بلد نبودم سایر دوستان راهنمایی میکنن
ویرایش توسط speednet : August 19th, 2014 در ساعت 01:48
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
سلام
دوست عزیز مگه من گفتم درست نیست ؟! لطفا تایپک رو از اول بخونید تابینید از کجا باید اسکرین شات میزاشتین ؟ خب وقتی میدونید درسته و جوابتون رو گرفتین چرا باز ادمه به بحث میدید مثلا میخواین بنده رو ضایع کنید یاچی ؟ والا من قصدتون رو از پست دادن واقعا نمیدونم هی پستاتون رو ویرایش میکنید هی مطلبعوض مکنید ؟ زور نزنید لطفا همه اینایی که تایپک رو مطالعه میکنن قصد من از تایپک رو فهمیدن و نتیجه سئوال شما رو هم دیگه نیازی نیست نتیجه گیری بکنید مردم خودشون عقل دارن
- - - Updated - - -
خب مگه ما گفتیم شما اینکارو میکنید ؟ اشخاصدیگر رو هم مگه شما از سیاست فروششون باخبرید ؟ چرا نفروشن ؟ شما لیمت کن روی وی ام ویر و هر چقدر دوست داری مشاین بفروش وقتی لیمت میکنی عمال کمتر از اون مقدر رو میزنی یعنی مقدار کمتری رزرو میکنی
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز بیان لیمت رو روی نرمال بزارن نه اینطوری نمیشه حتی اگرم استفاده نکنن وی امویر منابع رو رزرو میکنه اما اگه کمتر لیمت کنن این اماکن وجود داره
شما تاپیک زدید ، در مورد اورسل و منابع اشتراکی در مجازی ساز ESXi ، منم سؤال کردم ، همین !، چون ب تاپیک مربوط بود اینجا مطرح کردم ، حالا نمیدونم چرا سؤال من ب خیلیا بر میخوره :|
اینجا انجمن آموزشی هست ، کسانی هم ک اینجا هستند اومدن ک با گفتگو و بحث اطلاعاتشون رو ببرن بالا و اگر مشکل یا سؤالی دارن برطرف شه ... بخش خبری ک نیست :|
موفق باشید .
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)