-
July 24th, 2014, 20:23
عضو انجمن
آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام و درود خدمت کاربران گرامی انجم وب هاستینگ تالک ایران!
افر جدیدی از او وی اچ برای فروش گذاشتیم با قیمت باور نکردی !!
تاپیک فروش قبلی دوریس وب:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/115139/
درحال حاظر از موقعیت فرانسه و هلند و کانادا این دیتاسنتر سرور ها هستند
روی کلیه سرویس های ما 30روز بازگشت وجه داریم ( طبق قوانین )
تحویل سرور ها 1ساعته هست ( در تعطیلات حداکثر 24 ساعت )
دوستان عزیز قبل از خرید به این نکته توجه کنید :
در این دیتاسنتر پورت اسکن ممنوع بوده ! حتی برای تست یا برای ۱ثانیه هم نباید پورت اسکن کنید!
در صورت اخطار از سمت دیتاسنتر حتی بار اول سرورتون مسدود شده و دیگر به شما سرویس نخواهیم داد ( البته بکاپ سرورتون تقدیم میشه ! )
بعدا اضافه شد : هر ماه فقط ۲بار ریلود رایگان داریم - درخواست های بیشتر شامل ۵۰۰۰ تومان هزینه خواهد بود .
بعدا اضافه شد ۲ : کانفیگ ها فقط یکبار انجام میشه و بعد ها شرکت ما هیچگونه مسئولیتی در رابطه با کانفیگ های انجام شده ندارد . ( در صورت مشکل مواجه شدن کانفیگ ها رفع مشکل با مشتری هست )
تلفن تماس شرکت : 02144437208
یاهو جدید شرکت : drswebir
ویرایش توسط alfavps.com : August 17th, 2014 در ساعت 22:22
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
3d-max, alireza0037, bardy, emperor3508, ESP, farshid4u, irjoker, kool, ma3oud91, majidmajid0098, mamaDzar, mhm007, mojtaba472, omid3963, Sajjad hossein pour, Sami2012, sor, TeenArcher, uoogle, w.h.t
-
July 24th, 2014 20:23
# ADS
-
August 17th, 2014, 00:46
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام دوست عزیز ، فکر نمیکنم پشتیبانی ایشون بد باشه! هروز براتون ریلود انجام دادن بابت تاخیر تایم براتون ادد کردن بابت مشکلات سرورشون ۴۰ درصرد به مدت ۲ماه تخفیف دادن که هزینه سرور از مصرف شارژ ایرانسل من در ۲روز کمتر میشه بهنظر من ایشون و شرکتشون بهرین هستند و واقعا بعضی از دوستان حق بهترین هارا ندارند
اگرم میخواین عکس از بشتیبانیشون بزارم
-
تعداد تشکر ها از sahand_br به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014, 00:47
عضو انجمن
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!

نوشته اصلی توسط
iFire
ممنون
مگه فقط همون یک مورد تاخیر بود؟!! آخریش همین اوبونتویی که خواستم نصب کنید! ۲ روز پیش بهتون درخواست دادم! دیروز جواب دادید "اوبونتو نصب نمیشه!" و یکی دو ساعت پیش هم اوبونتو رو نصب کردید و تحویل دادید!
حالا چون چند مورد ابیوز داشتید بقیه رو هم قاطی اونا می کنید؟!! خیلی راحت میتونستید بگید این مشکل هست اگر ابیوز بیاد سرورتون مسدود میشه بنده هم تصمیم می گرفتم! نه اینکه بگید نصب نمیشه!!!
بنده هم تشکر می کنم از لطف شما
شما هم اشانتیون بده تعریف بگیر همه چی اوکی میشه ...
دقیقا
موفق باشید...
عجب!
اولا درخواست شما روز جمعه بوده که جمعه ها ساپورتمون خیلی محدود هست
و امروز تحویل داده شد نه ۱-۲ ساعت پیش ۷-۸ ساعت پیش !
به هرحال فقط میتونم بگم امیدوارم یک روز بزرگ بشید....
شب خوبی داشته باشید.
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014, 00:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
عجب!
اولا درخواست شما روز جمعه بوده که جمعه ها ساپورتمون خیلی محدود هست
و امروز تحویل داده شد نه ۱-۲ ساعت پیش ۷-۸ ساعت پیش !
به هرحال فقط میتونم بگم امیدوارم یک روز بزرگ بشید....
شب خوبی داشته باشید.
بنده پنج شنبه درخواست دادم و کلا پشت سیستم بودم جواب تیکت من داده نشده!
روز جمعه از ساعت ۴:۳۰ صبح رفتم کوه و ساعت ۶ عصر اومدم و چک کردم دیدم پاسخ دادید!
امروز هم یکی دو ساعت پیش چک کردم دیدم تحویل دادید ( قبلش هم چک میکردم ولی خبری نبود )
بستگی داره بزرگی رو تو چی ببینید!
ممنون همچنین شب خوش
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
-
August 17th, 2014, 00:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iFire
بنده پنج شنبه درخواست دادم و کلا پشت سیستم بودم جواب تیکت من داده نشده!
روز جمعه از ساعت ۴:۳۰ صبح رفتم کوه و ساعت ۶ عصر اومدم و چک کردم دیدم پاسخ دادید!
امروز هم یکی دو ساعت پیش چک کردم دیدم تحویل دادید ( قبلش هم چک میکردم ولی خبری نبود )
بستگی داره بزرگی رو تو چی ببینید!
ممنون همچنین شب خوش
۵شنبه درخواست دادید که نصب کنید و همکار بنده هم پاسخ داد اطلاعات پاک میشه مشکلی نیست!؟
که شما جمعه تایید کردید مشکلی ندارید!
پس درخواست شما روز جمعه به تایید رسیده برای نصب ! و از اونجایی که ساپورت ما محدود هست در روز جمعه شنبه تحویل دادیم! و این هم بگم شما اول گفتید ۲۰۰۸ نصب کنید که ما وسط نصب بودیم یک دفعه نظرتون تغییر کرد گفتید اوبونتو نصب کنید!
من هرچی بگم شما میخواهید به نفع خودتون بحث رو تموم کنید
بزرگ بودن خیلی چیز ها هست نمونه همین که حق به جانب نباشید!
هر درخواستی دادید تا جایی که تونستیم براتون انجام و عملی کردیم !
که اخرش هم اینگونه از ما تشکر کردید!
به هرحال خدایی هست ....
اگر سوالی نیست نیست بحث رو ادامه ندید .
شب بر کام شما !
-
-
August 17th, 2014, 10:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mazandweb
اینو باید قبول کنی که پشتیبانی شما نسبت به بقیه سایت های ارائه دهنده خدمات سرور مجازی بسیار ضعیف تر است
برای کاربرایی که تازه می خوان سرور بخرن حتما حتما حتما پیشنهاد می کنم که تحقیق بیشتری انجام بدن و از یک انسان صالح و راستگو که حلال و حروم سرش می شه خرید کنن
در ضمن برای خرید از این شرکت هم پست های این تاپیک رو بخونید متوجه می شید خدماتشون در چه حدی است

تا کی قرار هست در تایپیک بنده اسپم ارسال کنید؟
دوست عزیز تا اینجا رعایت شمارو کردم لطفا بیشتر از این اسپم ندید دوست ندارم از مراجع قانونی پیگیر کار شما باشم!
در پست های قبل تر هم در مورد شما توضیح کامل داده شده!
روز خوش
-
-
August 17th, 2014, 10:36
سلام خوبید؟
یه سوال جدیدم دارم راجع به این سرور هاتون !!!
آیا این سرور هایی که ما خریدیم الان از شما پک اپ هم دارند و اگر خدایی نکرده باز مشکلی بزای سرورها ایجاد شد ، امکان ریکاوری فایل هایمان و انتقال به سرور جدید ممکن هستش یا خیر ؟؟؟
-
-
August 17th, 2014, 10:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iamalinb
سلام خوبید؟
یه سوال جدیدم دارم راجع به این سرور هاتون !!!
آیا این سرور هایی که ما خریدیم الان از شما پک اپ هم دارند و اگر خدایی نکرده باز مشکلی بزای سرورها ایجاد شد ، امکان ریکاوری فایل هایمان و انتقال به سرور جدید ممکن هستش یا خیر ؟؟؟
سلام
سرور های مجازی هیچگونه بکاپی ندارند ( هیچ کجای دنیا که سرور مجازی ارئه میدند بکاپ گیری نداره و بکاپ وضیفه مشتری هست ؛)
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014, 10:41
خب الان من میخواهم از فایل هایم بک آپ تهیه کنم باید از کجا تهیه کنم؟
ممنون میشوم که کمکم کنید
-
تعداد تشکر ها از iamalinb به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014, 10:45

نوشته اصلی توسط
iamalinb
ممنون میشوم که کمکم کنید
بک اپ بسته به سیستم عامل و کنترل پنلتون فرق دارد میتوانین از شرکت هایی که هاست بک اپ میدهند تهیه نمایید
-
تعداد تشکر ها ازHPxf به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014, 11:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iamalinb
ممنون میشوم که کمکم کنید
بزودی سیستم بکاپ هم میاریم
یک دسترسی اف تی پی میدیم به کاربر برای تهیه بکاپ
- - - Updated - - -
سرویس های کانادا نیز اضافه شدن
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید