نقل قول نوشته اصلی توسط mazandweb نمایش پست ها
بیا اینم مدرک من
شما دوتا سرور میکروتیک به من دادی و کانفیگ هم خودت انجام دادی ولی به علت عدم تسلط بر نحوه کانفیگ
سرورها مشکل داشت و وصل نمیشد
اول شما مشخصات را برای من ارسال کردین من هم توی اون یوزر و پس ساختم بعد دیدم مشکل داره و توی همون تیکتی که به من مشخصات داده بودین ازتون خواستم تا اشکال را رفع کنید
شما به جای اینکه انتهای تیکت رو نگاه کنی به من میگی مشخصات بده در صورتی که داری منو سرکار می زاری
از نحوه پاسخ دادن شما به تیکت ها مشخصه چقدر مردم دار هستین و رضایت مشتری براتون مهمه !
یکی از تیکت ها 48 ساعت باز بود مگه شرکتی داریم که تیکت پشتیبانی رو اینقدر دیر پاسخ بده
من عکس اون تیکتی که زدم رو میزارم دوستان خودشون ملاحظه کنند
درضمن من دفعه اولم نیست که از کسی سرور می گیرم این اولین باره که اینجوری یه نفر پولم رو خورده و من کاری نمی تونم بکنم
در ضمن شما هر کاری خواستی بکن دست پیش رو گرفتی پس نیفتی
خودت هم میدونی کار خودت از اول (تحویل سرور و کانفیگ ) تا الان (عدم پشتیبانی درست و وضعیت نامعلوم وجه پرداختی) که این کار و با من کردی غیرقانونی و به دوراز شان و جایگاه انسانیه
فقط بهت میتونم بگم متاسفم

توی همین عکس مشخص هست که سرویس ها بهتون تحویل داده شده

غیر این هست؟

کانفیگ شما هم مشکلی نداره فقط یک کانفیگ مونده اون هم ال ۲ تی پی هست
پی پی تی پی بهتون گفتم وصل میشه با گوشی های اندروید ( که خودتون هم توی چت یاهو تایید کردید )

الان فقط یک مورد مونده اون هم ال۲ تی پی هست که بهتون گفتم رفع میکنم

زمانی کلاه بردار میشدم که بهتون هیچ سرویسی تحویل نمیدادم نه اینکه سر یک کانفیگ بخواید اینطوری حرف بزنید

۲تا راه براتون میزارم
۱- درخواست بدید کانفیگ رو براتون انجام بدم توی سایت

۲- فردا وکیل شرکتم رو میفرستم از شما شکایت های لازم رو انجام بده

دوست عزیز نمیخوام هم وقت شما نلف بشه و هم وقت من

پس لطفا همکاری کنید!

در ضمن بنده شخصی کار نمیکنم که به من میگید کلاه بردار

ما شرکت هستیم

روز خوش