پاسخ : برای اولین بار : *ارائه درگاه پرداخت کاملا اختصاصی از بانک ملی و اقتصاد نوین*کاملا رایگان+تسویه حساب آنی!
نوشته اصلی توسط modiranhosting
مهندس درخواست که ارسال میشه نباید یه تیکتی جوابی در دست بررسی چیزی ارسال بشه که کاربر بدونه خوب کارش توی پروسه ی بررسی و انجام هست !
قربان در اول تایپیک اعلام شده است مدت زمان فعالسازی بین 5-7 روز می باشد.
درخواست شما در تاریخ ( یکشنبه, 12 مرداد 1393 (01:37) ) ثبت شده است و حداقل زمان ( 5 روز ) سپری نشده است.
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
پاسخ : برای اولین بار : *ارائه درگاه پرداخت کاملا اختصاصی از بانک ملی و اقتصاد نوین*کاملا رایگان+تسویه حساب آنی!
نوشته اصلی توسط SibaPal
قربان در اول تایپیک اعلام شده است مدت زمان فعالسازی بین 5-7 روز می باشد.
درخواست شما در تاریخ ( یکشنبه, 12 مرداد 1393 (01:37) ) ثبت شده است و حداقل زمان ( 5 روز ) سپری نشده است.
مهندس توصیه میکنم یکبار دیگه تاپیک شماره 34 رو بخونید من مشکلم 5 روز یا 7 روز نیست میگم نباید به یوزر اطلاع رسانی بشی کارش در حال انجام هست نیست !
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
نوشته اصلی توسط modiranhosting
مهندس توصیه میکنم یکبار دیگه تاپیک شماره 34 رو بخونید من مشکلم 5 روز یا 7 روز نیست میگم نباید به یوزر اطلاع رسانی بشی کارش در حال انجام هست نیست !
سلام
جناب سیباپال منظور ایشون این هست که برای مثال در اکثر تیکت های پشتیبانی که با سیستم whmcs هست اگر کار مشتری در حال پیگیری باشه زده میشه "در حال پیگیری" و اگر تکمیل بشه میزنه پاسخ داده شد
شما هم میتونید در تیکت از این مضمون ها استفاده کنید مثلاً در حال پیگیری