من از تمامی دوستانی که بنده رو راهنمائی کردن تشکر میکنم
لطفا به بحث کردنتون ادامه ندید
دوستان عزیز یعنی کیفیت پورت افرانت برتری داره نسبت به باقی دیتاسنتر هخا دیگه درسته؟
من از تمامی دوستانی که بنده رو راهنمائی کردن تشکر میکنم
لطفا به بحث کردنتون ادامه ندید
دوستان عزیز یعنی کیفیت پورت افرانت برتری داره نسبت به باقی دیتاسنتر هخا دیگه درسته؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
دسوتان لطفا سایت رسمی دیتاسنتر شاتل رو بدید
سوال دومم شاتل و پارسآنلاین سرور برای رنت ندارند؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
تبیان و پارس آنلاین
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
افرانت آپ تایم خیلی خوبی داره
ضمن اینکه پورت هم خوب و راضی کننده هست
همچنین دیتاسنتر ouriran یا همون روند تازه هم خیلی خوبه که به دلیل هزینه بالا که داری
بیشتر برای مصارف تجاری مناسبه. زیر ساختهای دیتاسنتر همه امریکن بیس هست و نسبت به بقیه خیلی عالی هست
اما هزینه بالاست به طور مثال هر 100 گیگ پهنای باند رو 70 هزارتومان حساب میکنن که نسبت به جاهای دیگه 2 برابر هست
اگر بخواهیم زیر ساخت رو بررسی کنیم و کیفیت دیتاسنتر از نظر رعایت استانداردهای طراحی و نگهداری سرور به نظرم "روند تازه" خیلی بهتر رعایت کرده
البته بنده هنوز شاتل و جایگاه بازدید نداشتم
باسپاس
سلام و خسته نباشین اینجا ایرانه واسه همین درحد ایران باید نگاه کرد بهش
هرجا که که شلوع بشه مطمئننا کیفیت مناسبی نخواهد داشت
من سرور رومISPهای شهری رو برای کلوی سرور بیشتر مناسب میدونم
بگردین به نظر من یک Ispشهری پیدا کنین که سرور روم داشته باشه
موفق باشین
سلام خدمت شما.
نظر من :
پارس آفلاین من سرور مجازی داشتم از شرکت های مختلف .
به عنوان یک خردار سرور مجازی(نه سرور اختصاصی) پارس آفلاین کاملآ رد میکنم .
.................................................. ...
++اگر برات کیفیت مهم نیست , نوسان پینگ مهم نیست و با مثلا پینگ داخلی 500 600 (بعضی اوقات برای چند ساعت) راحت کار میکنی و فقط برات مهمه که پهنای باند ارزان باشه پارس آفلاین خوبه .
پارس آفلاین به نظر من فقط برای میزبانی هاستینگ و بالا آوردن سایت خوبه.
درضمن از توی تاپیک هات مطلع شدم که وقت کافی برای این که با مشتری سر و کله بزنی نداری (پس اصلا طرف پارس افلاین نرو)
++اگر کیفیت و پشتیبانی برات مهمه و هزینه نسبتآ بالای پهنای باند برات مهم نیست افرانت 100% پیشنهاد میشه.
(واقعآ کیفیتش نسبت به سایر دیتاسنتر ها بالا هست)
++شاتل هم خیلی خوبه. دوستان داشتن من که قبولش دارم.
هزینه پهنای باندش رو نمیدونم اما مطمئنم قیمتش کم هست چون خیلی از دوستان با پهنای باند نامحدود یا بالا سرور میدن.
++تبیان و مبنا و فن آوا هم که هزینه پهنای باندش بالا هست. فکر کنم بالاترین هزینه پهنای باند رو این ایتاسنتر ها دارن.
++آسیاتک من شنیدم خوبه خیلی هم دوست داشتم ازش سرویس داشته باشم اما تنها جایی که سرورشو داشت خود سایتش بود .
(دنبال کسی بودم سرورشو کلو کرده باشه نیافتم.)
(البته من از دوستان شنیدم میگن اگه میخواین سرور در آسیاتک کلو کنید حتمآ توی بخش زیرساختش کلو کنید=اگر درست گفته باشم)
++یکجا هم چند وقت پیش بهشون زنگ زدم اینجا بود : دیتاسنتر گسترش ارتباطات جهان :نمونه ای.پی : 188.121.127.1
(حالا نمیدمنم جریان چیه ؟!! واقعا دیتاسنتر ؟!! خودم ازش سرور نداشتم ولی به نظر من uptime و ping خوبی داره .)
فکر کنم برای سرور مجازی که که ازشون سئوال کردم گفتن هر 1 ترا پهنای باند 120 تومن
---------------------------------
+پارس کلآ فراموش کن.
ویرایش توسط clack : September 1st, 2014 در ساعت 19:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)