-
August 2nd, 2014, 01:27
عضو دائم
پاسخ : سوال: تغییر مالکیت دامین های resellerclub

نوشته اصلی توسط
ali.n
resello به ایرانی های ساکن ایران پنل میده ؟
بله مشکلی نداره ...
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2014 01:27
# ADS
-
August 2nd, 2014, 02:13
من تو سایتش گشتم برای پیدا کردن خرید پنل های دامین که ببینم قیمتش چنده ولی پیدا نکردم ... ولی خوب یه مسئله دیگه اینکه من اون دامین ها رو تا 6 سال دیگه تمدید کردم و نمیدونم این خرید پنل می تونه کمکی به حل این مسئله بکنه یا نه...
اگه ممکنه لینک پنلهاشونو اینجا بزارید.
-
-
August 2nd, 2014, 03:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali.n
من تو سایتش گشتم برای پیدا کردن خرید پنل های دامین که ببینم قیمتش چنده ولی پیدا نکردم ... ولی خوب یه مسئله دیگه اینکه من اون دامین ها رو تا 6 سال دیگه تمدید کردم و نمیدونم این خرید پنل می تونه کمکی به حل این مسئله بکنه یا نه...
اگه ممکنه لینک پنلهاشونو اینجا بزارید.
https://www.resello.com/what-you-sell/domains
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2014, 08:08

نوشته اصلی توسط
OmidX
برای اینکه یه پنل برای 4 دامین داشته باشم باید پنل 30 دامینی با قیمت 250 دلار بگیرم ؟ درسته ؟
-
-
August 2nd, 2014, 13:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali.n
برای اینکه یه پنل برای 4 دامین داشته باشم باید پنل 30 دامینی با قیمت 250 دلار بگیرم ؟ درسته ؟
خیر ... اما شما اگر فقط برای 3 ~ 4 دامین میخواید ، چرا از همکاران در همین انجمن اکانت ریلسری دامین های بین المللی تهیه نمیکنید ؟
من خودم میتونم بهتون نمایندگی با دسترسی کامل بدم ، تازه اینطوری ریالی هم پرداخت میکنید !
-
-
August 2nd, 2014, 15:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali.n
خیر نیاز نیست.
کافیست از یکی از ارائه دهنده های نمایندگی دامین بین المللی خیلی راحت یک پنل تهیه کنید.
همونطور که این ارسال http://www.webhostingtalk.ir/f59/120...ml#post1144022 عرض کردم. روش دوم هزینه کمتری داره نسبت به بقیه راه ها.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
August 2nd, 2014, 23:05

نوشته اصلی توسط
OmidX
خیر ... اما شما اگر فقط برای 3 ~ 4 دامین میخواید ، چرا از همکاران در همین انجمن اکانت ریلسری دامین های بین المللی تهیه نمیکنید ؟
من خودم میتونم بهتون نمایندگی با دسترسی کامل بدم ، تازه اینطوری ریالی هم پرداخت میکنید !
متوجه نمیشم ریسلری از کجا می خوای به من بدی؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kool
مسئله هزینه نیست... مسئله سر مالکیت اصلی دامین ها هست گه اگه بخوام به ریسلری های ایرانی بدم اون موقع دیگه مالک اصلی من نیستم.
منظورت ازارائه دهنده های نمایندگی دامین بین المللی چیه ؟ اگه ممکنه یه مثال بیار.
-
-
August 3rd, 2014, 01:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali.n
مسئله هزینه نیست... مسئله سر مالکیت اصلی دامین ها هست گه اگه بخوام به ریسلری های ایرانی بدم اون موقع دیگه مالک اصلی من نیستم.
منظورت ازارائه دهنده های نمایندگی دامین بین المللی چیه ؟ اگه ممکنه یه مثال بیار.
دوست عزیز، شما یکبار تصمیم نهایی و دقیق بگیرید. فکر کنم مشکل این هست که شما به هیچکس جز خودتان اعتماد ندارید
و میخواهید پنل اصلی به نام خودتان باشد.
خوب در این حالت فقط و فقط یک راه هست: از ریسلو سوال کنید در مورد پنل شخصی برای خودتان. ببینید کدام را پیشنهاد میدهند. و برای تایید اکانت چه مواردی (مثلا پاسپورت) درخواست میکنن؟
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2014, 15:34

نوشته اصلی توسط
kool
دوست عزیز، شما یکبار تصمیم نهایی و دقیق بگیرید. فکر کنم مشکل این هست که شما به هیچکس جز خودتان اعتماد ندارید

و میخواهید پنل اصلی به نام خودتان باشد.
خوب در این حالت فقط و فقط یک راه هست: از ریسلو سوال کنید در مورد پنل شخصی برای خودتان. ببینید کدام را پیشنهاد میدهند. و برای تایید اکانت چه مواردی (مثلا پاسپورت) درخواست میکنن؟
تصمیم نهائی رو خیلی وقته گرفتم.شاید بیش از 10 سال. من فقط به خودم اعتماد دارم و یا اگر یه شرکت خیلی معروف و بزرگی که مشکلی با ایرانی ها نداشته باشه.
منو میبخشید ولی گاهی اخباری رو در مورد سرقت دامین میشنوم.... که البته این موضوع دلیل به این نیست که همه فروشنده های دامین اینکارو می کنند ولی به هر حال خظرش وجود داره...
به این خاظر می خوام از پنل برادرم خارج کتم که خدای نکرده یه زمان یه اتفاقی براش افتاد.. من نمی تونم کاری بکنم .اگه قرار بود به پنل یه نفر ایرانی دیگه ببرم
چه کسی بهتر از برادرم...
تو این شرایط فکر کنم تنهاراه گرفتن پنل از resello هست که دارم باهاشون مکاتبه میکنم...
من اطلاعاتی در مورد این شرکت نیاز دارم.اینکه سابقشون چقدر هست ؟ ومعتبر هستند ؟ و اینکه چقدر تو بازار بین المللی خرید و فروش دامین اعتبار دارن ... چون تابحال من چیزی ازشون نشنیده بودم.
دقیقا اسم این شرکت چیه ؟ resello اسمشونه ؟ یا فقظ ساب دامینه ؟ آخه اسم دامینشون که چیز دیگه ائی هست
hostcontrol-backoffice.com
ویرایش توسط ali.n : August 3rd, 2014 در ساعت 15:43
-