به نظر من adsl بهترین سرعت و پایداری رو داره
برای همراه هم رایتل عالی هست من یکی از دوستا داره میگه سرعت دانلود حدود 100 هست ولی خوب قیمتش بالاست!
به نظر من adsl بهترین سرعت و پایداری رو داره
برای همراه هم رایتل عالی هست من یکی از دوستا داره میگه سرعت دانلود حدود 100 هست ولی خوب قیمتش بالاست!
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
وایمکس قابلیت انتقال از شهری به شهر دیگر دارد اما سرعت خوبی ندارد محدودیت شهری دارد باید نزدیک انتن باشی ساختمان بلند کنارت مباشه اما با مودم های بیرونی وامکس این مشکلات کم شده
adsl نیاز به خط ثابت داری جابه حایی ندارد :| پارس انملاین خوبی که دارد با اکانتت میتوانی از هرجا که پارس املاین دارد وصل بشوی :-ی
تهرانی بری مثلا کرمان باهاش با adsl پارس انلاین پیدا کنی وصل می شوی این مورد جایی ندیدیم :-ی
Adsl بستر قوي تره در نتيجه پايداري و سرعتش بالاتره ، به نظر من وايمكس فقط براي وقتاي ضروري ميشه استفاده كرد
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
سلام
شما با کارت دانشجویی یا یه معرفی نامه ساده از یک شرکت می تونید بسته های حرفه ای رایتل رو سفارش بدید. ( 1 مگابیت برثانیه معادل 128 کیلوبایت بر ثانیه)
هرجا که خود رایتل آنتن داشته باشد و مشکل پر بودن پهنای باند نداشته باشد با سرعت 128 کیلوبایت بر ثانیه می توانید دانلود کنید.
در حال حاضر پهنای باند 1 مگابابیت بر ثانیه حداکثر سرویس رایتل است.
اما از نظر فنی و تئوری 100 ها برابر جا برای پیشرفت در ارائه پهنای باند های بالاتر دارد.
ITResan | اخبار و مقالات داغ آی تی | رایتل، شبکه نسل سوم یا چهارم؟ سرعت واقعی چقدر است؟!
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
خواهش می کنم
الان وضعیت بهتر است، بسته حرفه ای راحت بالایت 110 کیلو بایت دانلود خواهید داشت.
به شرط آن که از آنتن خود رایتل استفاده کنید و رومینگ نباشد و همچنین بستر مناسب در منطقه شما فراهم باشد
در تهران راحت بالای 110 کیلوبایت دانلود می دهد.
ارزان ترین بسته حرفه ای هم بسته 10 روزه با 350 مگابایت ترافیک و با قیمت 6 هزار تومان می باشد.
بسته 2 گیگ ماهانه هم 23 هزار تومان است.(حرفه ای)
بنظر من بین کلا اینترنت نداشتن یا وایمکس داشتن من ترجیح میدم نداشته باشم
البت وایمکس مبین نت را تست کردم که به این نتیجه رسیدم
I Share,U Share,We Learn
وایمکس اصلا تکنولوژی هست که برای رشد کاربرای اینترنت در کشور های جهان سوم و توسعه نیافته ایجاد شد یادمه اون زمان که هنوز نیومده بود و فقط میشندیم تو خارج هست تو مقالات توضیح وایمکس اینو مینوشتن
هیچ وقت هیچ جا اتصال فیزیکی با کابل رو با امواج عوض نکن./
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)