من اطلاع دارم که فناوا سال 81 60 میلیارد تومن هزینه کرده واسه دیتاسنترش. ( اما خوب داخلشو یه عکس بیشتر نگذاشته که ببینیم چی هست و چه جوری. ) پورتم ندیدم کسی بنویسخ چقدره. احتمالا 1 مگ یا اگه انصاف داشته باشن 10 مگ
من اطلاع دارم که فناوا سال 81 60 میلیارد تومن هزینه کرده واسه دیتاسنترش. ( اما خوب داخلشو یه عکس بیشتر نگذاشته که ببینیم چی هست و چه جوری. ) پورتم ندیدم کسی بنویسخ چقدره. احتمالا 1 مگ یا اگه انصاف داشته باشن 10 مگ
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
1 - اگر دیتاسنتر رسمی منظورته چند تا بیشتر نیستند : پارس آنلاین ، افرانت و تبیان فروش عمومی دارند
ولی سروش که میشه گفت بهترین دیتاسنتر ایران هست اصلا فروش عمومی نداره ! و فقط سازمان های
دولتی و ... ازش استفاده میکنند .
2 - خوب با این وضعیت اینترنت نباید انتظار بالایی داشت ولی در حد خودشون بدک نیستند .
3 - با عکس هایی که از پارس انلاین و افرانت موجود هست میشه گفت چند صد میلیون تومانی خرج کردند
4 - افرانت که یک پورت smt1 رو داخل کل دیتاسنتر شِیر کرده ، پارس آنلاین معلوم نیست ، سروش هم میشه
گفت نصف پهنای باند کشور ازش عبور میکنه
5 - اولا که باید مجوز داشته باشید تا پهنای باند بدند ، بعدش هم محدودیتی وجود نداره ، هرچقدر پول بدید !
6 - اصلا فکرشم نکن ! فقط به شرکت های دارای مجوز ندا (ندا) این اجازه رو میدن
7 - بله اگر داخلشون آشنا داشته باشی !
60 میلیارد ؟! یه کم زیاد نیست ؟!![]()
ویرایش توسط TukaNet : June 11th, 2010 در ساعت 16:37
بنده از افرانت سرور دارم و برای بستن قرار داد به شرکت رفتم و از دیتاسنتر هم دیدن کردم.افرانت که یک پورت smt1 رو داخل کل دیتاسنتر شِیر کرده ،
در حال حاظر 2 پورت smt1 رو به دیتاسنتر دادندکه احتمالا بیشتر هم بشه با این روند رو به رشد مهاجرت به ایران!
![]()
ویرایش توسط Dadeha.com : June 11th, 2010 در ساعت 16:45 دلیل: بنده رو زده بودم ینده!
جواب : AFR@NET
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
آره 60 میلیارد. اینا که پولی نیست تو عصر ارتباط نوشته داتک 250 میلیارد باید برای پروانه وایمکس بده
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
افرا نت که واقعا عالیه. پینگش یکی از سایت های هاست شده روی سرور افرا نت واسه من 26 ms هست
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
60 میلیارد که معتبره! خودش انجا بوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)