پاسخ : ◄وان سرور►▓▒فروش سرورمجازی هلند با 10% نخفیف▒▓●شروع از 20هزار●◄منابع اختصاصی►
نوشته اصلی توسط hassanfe
منابع سرورهای ما کاملا اختصاصیه و کنسول vmware ارائه میدیم و میتونید این موضوع رو ببینید.
درمورد کندی باید خدمتتون عرض کنم اگه منابع سرور برای کاری که میخواین انجام بدین کافی باشه کندی پیش نمیاد.
رو اون سروری که من الان گرفتم هیچی نصب نیست ، از وقتی بازش کردم فقط خودش firefox داشت ،
از اونجا مشکل شروع شد ، websitepanel فقط install ـشو دانلود کردم ، نصب هم نشد ، دیگه کلا ارور داد!
رمشم 1024 ـه
پاسخ : ◄وان سرور►▓▒فروش سرورمجازی هلند با 10% نخفیف▒▓●شروع از 20هزار●◄منابع اختصاصی►
نوشته اصلی توسط MhR7
رو اون سروری که من الان گرفتم هیچی نصب نیست ، از وقتی بازش کردم فقط خودش firefox داشت ،
از اونجا مشکل شروع شد ، websitepanel فقط install ـشو دانلود کردم ، نصب هم نشد ، دیگه کلا ارور داد!
رمشم 1024 ـه
اگه تمایل داشتین ما در اختیارتون قرار میدیم 1 روز تست کنید ببینید خوبه یا خیر.
دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت ▓▒ وان سرور◄TelegramID: @hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►وان سرور▓▒
نوشته اصلی توسط MhR7
رمشم 1024 ـه
اگه تمایل داشتین ما در اختیارتون قرار میدیم 1 روز تست کنید ببینید خوبه یا خیر.
بله مشکلی نیست بعد از 1 روز اگه خواستین پرداخت کنید.
دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت ▓▒ وان سرور◄TelegramID: @hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►وان سرور▓▒