مشکل من هم همین بودخیلی طول میکشه تا تمام کشور ها رو پیدا کنم و بنویسم
اما بازم ممنون
مشکل من هم همین بودخیلی طول میکشه تا تمام کشور ها رو پیدا کنم و بنویسم
اما بازم ممنون
برای اینکه فقط به یک کشور اجازه ورود بدید، از cc_allow استفاده کنید
- - - Updated - - -
برای اینکه فقط به یک کشور اجازه ورود بدید، از CC_ALLOW استفاده کنید
خیلی ساده هست!
مثلا محتوا زیر را در front page باز کنید و تیبل مربوط به کد 2 رو بردارید و توسط replace all میتونید همشون رو توی یه خط بیارین و با کاما جدا کنید
مخفف کد ، پایتخت و مساحت و جمعیت ، کشورهای جهان
- - - Updated - - -
براتون انجام دادم!
کد ایران از لیست حذف شده!کد:AF , AL , DZ , AS , AD , AO , AI , AG , AR , AM , AW , AU , AT , AZ , BS , BH , BD , BB , BY , BE , BZ , BJ , BM , BT , BO , BA , BW , BR , VG , BN , BG , BF , BI , KH , CM , CA , CV , KY , CF , TD , CL , CN , CO , KM , CG , CK , CR , HR , CU , CY , CZ , CD , DK , DJ , DM , DO , EC , EG , SV , GQ , ER , EE , ET , FK , FO , FJ , FI , FR , GF , PF , GA , GM , GE , DE , GH , GI , GR , GL , GD , GP , GU , GT , GN , GW , GY , HT , HN , HU , IS , IN , ID , IQ , IE , IT , JM , JP , JO , KZ , KE , KI , KR , KW , KG , LA , LV , LB , LS , LR , LY , LI , LT , LU , MO , MK , MG , MW , MY , MV , ML , MT , MH , MQ , MR , MU , YT , MX , FM , MD , MC , MN , MS , MA , MZ , MM , NA , NR , NP , NL , AN , NC , NZ , NI , NE , NG , NU , NF , MP , NO , OM , PK , PW , PA , PG , PY , PE , PH , PL , PT , PR , QA , RE , RO , RU , RW , SH , KN , LC , PM , VC , SM , ST , SA , SN , SC , SL , SG , SK , SI , SB , SO , ZA , ES , LK , SD , SR , SZ , SE , CH , SY , TW , TJ , TZ , TH , TG , TK , TO , TT , TN , TR , TM , TC , TV , VI , UG , UA , AE , US , UY , UZ , VU , VE , VN , WF , EH , YE , ZM , ZW
- - - Updated - - -
217 تا کشور شد.
دست شما درد نکنه من این کدهای 2 حرفی رو کلا نداشتم
شما زحمت کشیدید ایشالا بری کربلا بی بلا !
- - - Updated - - -
ببخشید اما بعضی از دوستان که گفتن روش مناسبی نیست در صورت امکان روش بهتری اگر دارن بفرمایین استفاده کنیم
فرمایشتون کاملا درست هست. در صورتی که اشتباه انجام بشه دسترسی به کل سرور محدود میشه.
راه حل برای مواقعی که این مشکل براتون پیش میاد:
Web Hosting Talk - View Single Post - CSF cc_allow / Block all
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)