معمولا زیاد طول نمیکشه اما سعی کنید dns هاتون هم بین المللی باشند نه ملی
موفق باشید
معمولا زیاد طول نمیکشه اما سعی کنید dns هاتون هم بین المللی باشند نه ملی
موفق باشید
خیلی ممنون از پاسختون. name server ها هم بین المللی هست.
جهت یه کارِ بازاریابی حضوری پرسیدم. شیوه اینجوریه که در صورتی که مشتری تایید کرد همونجا براش دامنه رو ثبت کنیم و با سرورمون ست بشه. به نظرتون چه قدر طول می کشه!؟ 10 دقیقه؟! 20 دقیقه؟! 30 دقیقه؟! 1 ساعت یا بیشتر؟!
راستش خودم دامین خیلی زیاد ثبت کردم! شاید بیشتر از 30-40 تا :D ولی اصلا تاحالا توجه نکردم که چه قدر طول میکشه dns ها ست بشن!
- - - Updated - - -
وقتی دامین جدید ثبت میشه روی isp که چیزی کش نشده، پس قاعدتا به محض ست شدن dns باید بشه سایت رو با دامنه جدید باز کرد درسته؟!
برنامه نویسی حرفه ای php و تولید نرم افزار های تحت وب. شبکه مایکروسافت و سیسکو، دوربین مدار بسته، ضبظ مکالمات.
خواهش میکنم سلامت باشید
لطفا پست #3 رو مطالعه بفرمائید طبف فرمایش جناب ULTRAWEB بسته به دی ان اس سرورهای بین راه مثل شرکت تامین کننده اینترنت شما و دی ان اس های بین راه تا شماست
اما معمولا تا 30 دقیقه در برخی موارد طول میکشه اما در بیشتر موارد هم خیلی زود انجام میشه
موفق و پیروز باشید
التماس دعا
برنامه نویسی حرفه ای php و تولید نرم افزار های تحت وب. شبکه مایکروسافت و سیسکو، دوربین مدار بسته، ضبظ مکالمات.
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)