نوشته اصلی توسط
Hostcare
این سروری که گفتم اینترانت آی پی نداره وگرنه میگرفتم . ایشون که به بنده پیشنهاد دادن 400 دوستم هستند که الان وی پی اس هم از ایشون دارم اما متاسفانه آی پی اینترانتی ندارند و تقاضا دادیم اما معلوم نیست ترانزیت کنن یا نه .. کولو نکردن توی دیتا سنتر پهنای باند خریدن 40 مگ ماهی دو میلیون هزینه میدن !
من اصلا به کیفیت سرور ها و اینترانت شما خدایی نکرده نمیخوام خدشه ای وارد کنم . بله در جریان هستم پارس آنلاین چند روزیه در پینگ نوسان داره قبل از اینم بهتر ازین نبود.
اما واقعا میگم این هزینه ترافیک اینترانت نباید گرفته بشه . حقوق افراد زیر ساخت هم طوری که شما عرض میکنید به هزینه ترافیک مربوطه ؟ فکر نمیکنم . افرانت 3 سال پیش ارایه میداد بله واقعا میداد چون خودم داشتم .. اون پنیر مفتی هم که عرض کردید بیشتر ربط به کره گرفتن افراد مربوط و مسئول که از هر چیزی که دستشون میرسه داره حتی اینترانت . شما وقتی به اینترنت دسترسی ندارید پس ترافیکی هم ندارید فقط یه سری فایل مانند لن ترانسفر میشن . پس مخابرات هم هزینه ی ترافیک و خرید ترافیک از بین الملل نداره .. اینترنت هم که جدیدا کچ سرور زدن بعضی جاها و براشون ترافیک اینترنت هم هزینه ای نداره ...