میشه بگید چجوری نامحدود هست.
من 10 ترابایت اطلاعات دارم پس باید بتونید به من این فضا رو بدین.
با این تفاسیر سرور شما چطور میخواد از این 10 ترابایت هر 3 روز بک آپ بگیره؟
میشه بگید چجوری نامحدود هست.
من 10 ترابایت اطلاعات دارم پس باید بتونید به من این فضا رو بدین.
با این تفاسیر سرور شما چطور میخواد از این 10 ترابایت هر 3 روز بک آپ بگیره؟
گنجه هاست | Ganje.Host
.::دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی ، سرور اختصاصی، خدمات کولوکیشن ::.
تلفن : 02191015065 | تلگرام: Ganje_Support
دوست عزیز شما خودتان 10 ترابایت اطلاعات را ماهانه 30 هزار تومان روی سرورتان نگه می دارید؟؟؟؟
ما برای میزبانی سایت فضا نامحدود می دهیم
برای دانلود نمی باشد
سایت های دانلود هم فضای هاست دانلود دشان که ماهانه بالای 400 هزار تومان خرج می کنند 10 ترابایت نیست
این فضای نامحدود برای میزبانی سایت می باشد
و نمی شود فایل دانلود در آن قرار داد
- - - Updated - - -
با سلام
1 - فضا برای میزبانی سایت نامحدود می باشد ( 1 نفر ممکن سایتش 200 مگ باشد ولی نفر دیگر 5 گیگ و...) ( هاست دانلود نمی باشد )
2- پورت 1 گیگ می باشد
3- مصرف عادلانه باشد باشد ( چون سرور بین چندین نفر تقسیم می شود)
4- سرویس های ما ماهانه و 3 ماهه می باشد ( هزینه سرور را سالیانه نمی دهیم که هاست را بتوانیم سالیانه بدهید)
5- هاست نامحدود ما با اد دایمن 1 و 10 می باشد
6- هارد های ما sata3 می باشد
7 - بعد از 3 ماه اگر دلار گران نشود و ... قیمت ثابت هست
- - - Updated - - -
برای میزبانی سایت نامحدود هست
اد دامین هم 1 و 10 در دو هاست می باشد
نمایندگی نمی دهیم که بتوانید هاست خودتان بفروشید
به نظرتون بهتر نیست همه این قانونای نا نوشته تون رو بزارید اینجا روشن باشه بجای اینکه سوال کنند تا جواب بدین؟
دقیقا قوانین شما چیست؟ فقط سی ام اس و عکس؟ اگه 10 تا سی ام باشه چی؟
جواب سوال 3 رو هم ندادید؟ تضمین کارتون چیه؟ اصلا جوابی که دادین ربطی به سوال من نداره
اگه استدلالتون اینکه که سه ماهه میخرین پس برای چی بقیه سرویسهای غیر نامحدودتون رو یه ساله هم رو سایتتون میفروشین؟
اقا جواب سوال 3 من رو درست بدین
تضمین کار شما چیست؟ ادرس دارین؟ شرکت دارین؟ مجوز دارین؟
- - - Updated - - -
من نمیگم نامحدود نیست
سه سال خودم رو هاست مانتسر بودم و دیدم
اما اینکه یه سری بچه پاشن بیان ادعای سرویس نامحدود بدن و هیچ چیزی هم نباشه برای تضمین اینه که به ادم فشار میاد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
به نظر من برای کاری که شما نیاز دارید بهتره سرور یا حداقل رسیلر کلود لینوکس با قابلیت منابع جداگانه برای هر هاست تهیه کنید.
سرویس ها هاست معمولی میباشند و قابلیت میزبانی همزمان چندین مدیریت محتوا روی یک هاست رو دارا نمیباشند.
چون هاست اشتراکی اصلا برای کاری که شما میخواید مناسب نیست و در صورت درگیر کردن سرور هاست شما حتما ساسپند خواهد شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)