نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: سرور کجازی ایران اینترانت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : سرور کجازی ایران اینترانت

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostcare نمایش پست ها
    دردود . بنده بر این باور نیستم که از 12 هسته 4 عدد اختصاصی به من ارائه میشه . با توجه به مجازی سار وی ام ار که امروزه همه دارن ازش استفاده میکنن با 12 هسته میتونه 30 هسته بده . نضمینی بر ری ال بودن هسته ها و شیر نبودن آنها نیست ! من تا به حال از هرجا وی پی اس گرفتم همینطور بوده . بنده الان با 400 تومن سرور اختصاصی با 40 مگابیت پورت 1ترابایت ترافیک 32 گیگ رم و 6 آی پی اختصاصی و 12 هسته سی پی یو سراغ دارم و هست که بگیرم اما اگر اینطور که شما میفرمایید 200 تومن فکر نمیکنم ضرری داشته باشه بیشتر از نصف هم سوده . ترافیک اینترانت هم قیمت که 3 سال پیش از افرانت سرور داشتیم اصلا محاسبه نمیشد . الان نمیدونم جدیدا چرا مد کردن دوستا محاسبه میکنن
    وقتی شما درست هزینه بکنید و میزبانتون هم آدم درستی باشه و پنل هم به شما داده بشه که خودتون با چشماتون مصرف آنیتون را ببینید پس میشه گفت تضمین بر اختصاصی بودن آن هست.

--------------------------------------
    خب اگر چنین سروری پیدا کردید حتما خرید کنید واقعا خیلی خیلی ارزان هست.(میشه گفت از شما هزینه نمیگیرن آنچنان).

(خود هزینه کلو 100-200 تومان هست و بابت چندین میلیون پول سرور و کلی هزینه ترافیک کلا 200 الی 300 میگیرن از شما)

ما نهایت سروری که بخوایم بدیم :

پکیج 25 گیگ رم با 3 کور پردازنده و 600 گیگ ترافیک ماهانه 325 تومان هست که فوقش با تخفیف روی حدود قیمت 400-420 تومان 32 گیگ رم با 3 کور پردازنده و 1 ترابایت ترافیک بتوانیم بدیم.

http://roobinaserver.ir/serveriran-special-Roobina.php

آفری که گفتید 9 هسته بیشتر از ما و 5 آیپی اینترانتی هم رایگان در اختیارتون هست و خیلی عالیه.(آیپی اینترانتی که این همه بدن خودش کلی ارزش داره چون آیپی اینترانتی 10 زیاد پیدا نمیشه معمولا در مراکز)

--------------------------------------

در مورد ترافیک اینترانت : مگه اینترانت هزینه نگه داری نداره ؟ پشتیبانی نمیخواد ؟ روتر نمیخواد ؟ شما در راه رضای خدا و رایگان میرید در زیرساخت پشتیبانی شبکه اینترانت باشید و حقوق نگیرید ؟ و ... ؟ دوستان مد نمیکنند. اگر فکر میکنید رایگان هست ، چرا از دیتاسنتر نمیپرسید که آیا هزینه اینترانت گرفته میشه یا خیر ؟

هیچ چیزی مخابرات نمیاد رایگان بده هر چیزی که ببینه توش سوده مطمئن باشید پولیه.

البته شما نفر اول نیستید ها ،نمیدونم چرا همه تو نت دنبال رایگان هستند ، خوشبختانه مشتریان خارج از نت به فکر رایگان بودن چیزی نیستند.

<<زندگی به من آموخت هر چیزی قیمتی دارد پنیر مجانی در تله موش یافت میشود.>>

پیشنهاد میکنم از همان شاتل و پارس آنلاین یا آسیاتک و یا همان آفری که دارید را تهیه کنید و زیاد روی پینگ و کیفیت و مقایسه با سایر مراکز حساس نباشید چون قیمت عالی دارند برای شما و کیفیتشون هم در حد قیمتشون معقول و خوب هست.

جناب عیسی لو از پارس آنلاین میدهند.

موفق باشید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : July 17th, 2014 در ساعت 21:28
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)