نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: نمايندگی رايگان فروش کارت شارژ + شارژ تاپ آپ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن modiranhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    513
    تشکر شده در
    382 پست

پیش فرض پاسخ : نمايندگی رايگان فروش کارت شارژ + شارژ تاپ آپ

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    سلام
    لازم هست که به دو موضوع توجه داشته باشيد:
    1. سايت شارژ ريسلر از مجموعه سامان سيستم هست. رزومه فعاليت سامان سيستم در اينترنت مشخص هست و از ديگر سايت های متعلق به اين مجموعه ميشه به سايت های
    زرين پال، نوين پيامک، عصر اس ام اس، رد ريسلر، راهکارهای نوين، شارژ ريسلر و راست کليک اشاره کرد.

2. برای دريافت نماد هم اقدام شده (هر چند که داشتن نماد نميتونه اعتماد ايجاد کنه و اين روزها سايت هایی که موارد ممنوعه هم ميفروشن پيش از هر چيز نماد رو دريافت ميکنن.) در واقع خيلی از کلاه برداری های اينترنتی داره از سايت هایی انجام ميشه که نماد اعتماد هم دارن.
    سلام

1- در خصوص مورد اول اینکه باید عرض کنم باید ببینیم کاربر هدف (مشتری این سیستم ) چه کسی هست فکر نمیکنم کسایی جز کسایی که وبمستر هستند با سامان سیستم و حتی کسایی که یک سایت دارند و درگاه زرین پال دارند بدونند که مثلا حالا این سیستم هم برای تیم شماست و اعتماد کنند این استناد شما برای بنده یا امثال بنده ای که میخوان از سیستم استفاده کنند صحیح و قابل قبول هست شما تا 10 سال دیگه هم نماد نگیرین من باسیستم شما مشکلی ندارم اما کاربر من آیا اینو متوجه است ؟ پس طبیعتا مشتری جذب نخواهد شد و رفته رفته منه نماینده هم آروم آروم سوق پیدا میکنم به سمت سیستم های دیگه ! طبیعیه

2- تا جایی که تاپیک ها رو دیدم ودنبال کردم حداقل برای فروش شارژ کاربرا نماد اعتماد واسشون مهمه ! حالا شما فکر کن طرف میخواد بره هاست بگیره یا یه هزینه گزاف کنه براش مهم نیست اما واسه شارژ حداقل مهم میشه "خنده"

مرسی که به موارد مطرح شده توجه میکنید.

درپناه حق
    مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
    نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی

2. تعداد تشکر ها از modiranhosting به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)