نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: مشکل جدید پارس آنلاین (پارس آفلاین)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید پارس آنلاین (پارس آفلاین)

نقل قول نوشته اصلی توسط clack نمایش پست ها
    @RoobinaServer
    دوست عزیز بنا به شناختی که من از شما دارم کلا تنها دوستدار سرور های شرکت خودتون هستید که قیمت خیلی مناسبی هم داره و قیمت مناسب برای سرور های دیگران به معنی کیفیت پایین سرور اون ها میدونید.
    بنده هم یک سرور خریدم قیمتش حدود قیمت سرور های خودتون هست.
    درضمن من میخواستم از شرکت شما سرور بگیرم ولی به دلیل این که به گیم سرور (اینترنت) نمیدین من نگیرفتم.
    وگرنه فردی که ازش سرور گرفتم قیمتش شاید از شما هم بالا تر باشه
    در آخر ممنون بابت شناخت من .

ظاهرا کامل پست بنده را نخواندید. از کجا معلوم سروری که خرید کردید رم و پردازنده اشتراکی ندارد، پهنای باند لیمیت نشده باشد . پهنای باند اصلی سرور به اتمام نرسیده است. oversell شدید نباشد. همیشه کیفیت با قیمت سنجیده نمیشه همانطور که در پست قبل گفتم (گفتم یا الکی گران یا واقعا کیفیت بالا.)

ما میتوانیم رم 15 گیگ یا 6 کور پردازنده را به شما ماهی 50 تومان بدیم(جهت اطلاع ادمین آفر نبود مثال بود)

در مورد این که ذکر کردید فقط سرویس های خودمون را خوب میدونیم بگم خدمتتون که اشتباه فکر میکنید ، اگر کیفیت میخواهید همکاران زیادی هستند که قیمت های درست و معقولی دارند و میتوانید از آنها تهیه نمائید :

gatefa
    amirfateh
    nikserver
    faraso

درسته ممکنه ترافیک این عزیزان مانند سرورهای نامحدود نباشه اما قیمت اصلی هست و در کیفیت و سخت افزاری که به مشتری میدهند قابل اطمینان هستند و اگر مشکلی باشد مطمئن باشید مشکل از جای دیگری هست یا چیزی هست که از دستشون دیگر خارج هست مثل مشکلات زیرساختی و ... که باز هم کیفیت دیتانستر زیر سوال نباید برود.
    ما روی اینترنت به گیم سرور سرویس نمیدهیم چون میدونیم فردا اتکی بشه و مشکلی اینجوری پیش بیاد کاربر میاد در انجمن تاپیک میزنه و کیفیت کاری ما نیز زیر سوال میرود چون مطمئنا اتک یک VPS کل شبکه سرور اصلی را مختل میکند
    و اگر 30 گیم سرور روی سرور باشد و میانگین هر روز یکی از آنها اتک داشته باشد که کل اتک 1 رو بیشتر طول نکشد کل سرور اصلی در 30 روز ماه زیر اتک میباشد.

موفق باشید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : July 16th, 2014 در ساعت 18:31
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)