ممنون از دوستان.
بنده برای چندمین بار با سرورس دهنده مربوطه تماس گرفتم و اطلاعاتی که دوستان به من داده بودند و ...
ای.پی هایی که لطف کردند برای من فرستادند رو که چک کرده بودم و پینگ معمولی داشت و درکل خوب بود رو بهشون دادم.
ایشون به من گفتن که مشکل از رک هست و این مشکل برای کا اون افرادی هست که در اون رک سرور دارند و همه ی دیتاسنتر
مشکل رو نداره و بنا شده چند ساعت دیگه مشکل کامل رفع بشه.
@RoobinaServer
دوست عزیز بنا به شناختی که من از شما دارم کلا تنها دوستدار سرور های شرکت خودتون هستید که قیمت خیلی مناسبی هم داره و قیمت مناسب برای سرور های دیگران به معنی کیفیت پایین سرور اون ها میدونید.
بنده هم یک سرور خریدم قیمتش حدود قیمت سرور های خودتون هست.
درضمن من میخواستم از شرکت شما سرور بگیرم ولی به دلیل این که به گیم سرور (اینترنت) نمیدین من نگیرفتم.
وگرنه فردی که ازش سرور گرفتم قیمتش شاید از شما هم بالا تر باشه
در آخر ممنون بابت شناخت من .
- - - Updated - - -
ممنو بابت نظر شما.
طبق تماسی که گرفتم مشکل از رک هست که سرور هاشون در اون قرار داره و قول 2 3 ساعت دیگه رو به بنده دادن.
انشاالله که با تغییر رک شون مشکل ما هم حل بشه.
- - - Updated - - -
ممنون بابت نظرتون.
این مطلب که برای فهمیدن اینکه کیفیت خود دیتاسنتر باید چک شه که مشکل داره یا خیر .خیلی درسته.
ولی بنا به اینکه مورد استفاده بنده نیست این کار برای من غیرممکن ولی زدن این تاپیک غیرممکن نیست تا ببینم دیگر عزیزان هم مشکل دارند یا خیر.
بله تماس امروز بنده هم صحبت شما رو تایید میکنه.
گفتن چند رک دچار مشکل شده و در حال انتقال هستند.
بنده این موضوع برای عزیزانی گفتم که از زیر ساخت و اینترنت کلی کشور و ... میدونن .
ولی خوشبختانه افرانت برای من تا به حال قطعی نداشته یا اگر دروغ نگفته باشم قطعی یا افزایش پینگ جزئی.
+البته یک بار مشکل بزرگی پیش امد برام ولی مشکل از فروشنده بود که در این سایت آفر زده بودن و سایر خریداران هم شاکی بودند. و به طور کلی سایتش رو بست و رفت.
100% قبول دارم و چون من برای گیم سرور نیاز دارم پهنای باند زیادی مورد نیاز هست و برای همچین سروری در افرانت باید هزینه نسبتآ بالایی کرد.
برای همین هزینه پهنای باند من مجبور به تغییر سرور شدم.
بنده هم در ابتدا دنبال شاتل بودم و درباره آسیاتک هم شنیده بودم.
اگر لطف کنید در پ.خ افراد یا سایت هایی رو معرفی کنید که سرور های خوب با قیمت مناسب از این شرکت ارائه بدن ممنون میشم.
- - - Updated - - -
ممنون.
بله مشکلاتی هست و بنده هم با چند ای.پی تست کردم و حتی اینترنت خود من هم کمی مشکل داشت .
اما این مشکل در پارس آنلاین خیلی بزرگتر از این مشکل بود و همون طور که گفتم سرویس دهنده گفتن مشکل چند رک هست و در حال جابجایی .