نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: انتشار نسخه جدید پلاگین افزایش سرعت سرور Nginxweb

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

پیش فرض پاسخ : انتشار نسخه جدید پلاگین افزایش سرعت سرور Nginxweb

نقل قول نوشته اصلی توسط nginxweb نمایش پست ها
    درود
    جناب سنجزی شما هنوز تفاوت cache pro-xy و gzip compress رو نمیدونید چطور درمورد پلاگین ما نظر میدید؟
    میشه به بنده نشون بدید danginx کجاش pro-xy cache داره؟ ... یا اینکه در کجاش بهینه سازی انجام میشه؟... شما نصبک نید روی یک سرور بعد با gtmetrix تست کنید سپس چلاگین ما را نصب میکنیم و باز تست کنید سرعت و grade را مقایسه کنید براحتی متوجه خواهد شد
    ضمنا شما را کسی اجبار به خرید پلاگین ما نکرده است
    در مورد پلاگین هم عرض کنم:
    تمامی پلاگین های reverse p-roxy مانند چلاگین ما یا آقای فتاحی و.. همگی به این صورت کار میکنند که اپاگی را به پورت دیگه ای منتقل میکنند و nginx بصورت backend کار میکند و همه مشابه هم هستند و تنها تفاوت در کارکرد ها کانفیگ nginx - کانفیگ cache pro-xy - cache buffer و بهینه سازی ها هستش که تفاوت ایجاد میکند وگرنه شما اگر آشنا باشید دستی هم میتوانید نصب کنید روی هم سروری با هر پنلی و اصلا پلاگین نیاز نمیباشد.
    بنده دلیلین میبینم بخوام برای شما توضیح دیگری بدم چون شما مشتری ما نیستید که به هرحال پاسخ ابهامات شما را دادم.
    پس لطفا تاپیک بنده را به بی راهه نکشید و سوال شخصی هم اگر دارید با بنده در تماس باشید.

موفق باشید
    بله بنده در مورد این موارد سواد کافی را ندارم و شما استاد ما هستید .
    شما با استفاده از دیگر کش ها کنار nginx این کار را انجام داده اید و کار بزرگی نیست اگر مایل باشید دوست دارم در این رابطه با شما مناظره ای انجام دهم ( در ورژن جدید هم استفاده شده است cache-***** که شما میفرمایید ولی ما متاسفانه وارد نیستیم و شما استاد هستید).
    خیر بنده هم نیاز نمیبنم از پلاگین نال شده که در آن تغییرات اعمال شده و حتی دستورات نصب آن را قرار نداده اید و فقط بصورت کرون جاب اقدام به اکسپایر کردن لایسنس می کنید استفاده کنم.
    بله حرف شما صحیح هست میشود بصورت دستی اقدام به نصب و کانفیگ کرد و نیازی به پلاگین نیست.
    بله مشتری شما نیستم ولی در انجمنی عضو هستم که شما در آن اقدام به ایجاد تاپیک کرده اید و لازم میدونم نظر خودم را خدمت شما اعلام کنم.
    بنده قبلا در این مورد چند بار میخواستم با شما صحبت کنم ولی متاسفانه حضور نداشتید.

باز هم به سوال بنده جواب ندادید :

شما این پلاگین هارو نال کرده و فارسی سازی کرده اید درست هست ؟ یا شاید با کمی تغییرات؟
    دلیل اصلی شما از اینکه دستورات نصب را قرار نمیدهید چی هست؟ لطفا دلیل قانع کننده ای ارائه نمایید.

با تشکر

2. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

عضو دائم nginxweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    4,236
    تشکر شده در
    2,247 پست

پیش فرض پاسخ : انتشار نسخه جدید پلاگین افزایش سرعت سرور Nginxweb

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    بله بنده در مورد این موارد سواد کافی را ندارم و شما استاد ما هستید .
    شما با استفاده از دیگر کش ها کنار nginx این کار را انجام داده اید و کار بزرگی نیست اگر مایل باشید دوست دارم در این رابطه با شما مناظره ای انجام دهم ( در ورژن جدید هم استفاده شده است cache-***** که شما میفرمایید ولی ما متاسفانه وارد نیستیم و شما استاد هستید).
    خیر بنده هم نیاز نمیبنم از پلاگین نال شده که در آن تغییرات اعمال شده و حتی دستورات نصب آن را قرار نداده اید و فقط بصورت کرون جاب اقدام به اکسپایر کردن لایسنس می کنید استفاده کنم.
    بله حرف شما صحیح هست میشود بصورت دستی اقدام به نصب و کانفیگ کرد و نیازی به پلاگین نیست.
    بله مشتری شما نیستم ولی در انجمنی عضو هستم که شما در آن اقدام به ایجاد تاپیک کرده اید و لازم میدونم نظر خودم را خدمت شما اعلام کنم.
    بنده قبلا در این مورد چند بار میخواستم با شما صحبت کنم ولی متاسفانه حضور نداشتید.

باز هم به سوال بنده جواب ندادید :

شما این پلاگین هارو نال کرده و فارسی سازی کرده اید درست هست ؟ یا شاید با کمی تغییرات؟
    دلیل اصلی شما از اینکه دستورات نصب را قرار نمیدهید چی هست؟ لطفا دلیل قانع کننده ای ارائه نمایید.

با تشکر
    پاسخ شما را بالا دادم در سایت نیز ذکر کرده ایم.
    تمامی پلاگین های reverse مانند هم هستند با این تفاوت که کانفیگ ها و مازول های خاص بهشون اضافه کردیم و مشکلاتشونو حل نمودیم و سعی کردیم باگ گیری کنیم که هم سرعت بهتری داشته باشند و هم منابع کمتری مصرف کنند. شما اگر علاقمند به danginx هستید از اون پلاگین استفاده کنید فکر نمیکنم نیازی باشه بنده توضیح دیگری در مورد پلاگینی که بیش از 3 سال هستش ارائه میدیم و روی صدها سرور نصب میباشد به شما بدم.
    در مورد اینکه چرا نصب را ما انجام میدیم هم عرض شود:

nginx وب سروری نیست که یک کانفیگ مطلق برای تمامی سرورها مناسب باشد به اینصورت که مطابق با سخت افزار سرور و مورد مصرف اون سرور باید کانفیگ انجام شود که بهترین بازدهی را داشته باشد وگرنه کار غلطی هستش مانند پلاگین های مشابه که یک کانفیگ پیش فرض روی صدها نوع سرور نصب میشود..
    به همین دلیل ما خودمان نصب میکنیم که اولا اگر پیش نیازی دیگری باشه روی سرور اعمال کنیم و دوم که مهم تر میباشد اینکه مطابق با نیاز مشتری کانفیگ را تغییر میدهیم مثلا مواردی مانند rlimit procccess - worker proccess - tcp_nodelay - sendfile majol و.. مواردی هستند که بسته به نیاز و سخت افزار سرور تغییر میکنند. و هدف ما هم همین هستش که مطابق نیاز مشتری بهترین کانفیگ انجام شود و مسلما کانفیگی که برای یک سرور مجازی با رم 1 هستش خیلی باید تفاوت کند با سرور اختصاصی که 32 گیگا بایت و 8 هسته پردازنده دارد.

ارادت
    :: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
    :: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
    :: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)